«Γενάρη – Φλεβάρη με φουλ χιόνι, Χριστούγεννα ζεστά και με ήλιο»: Ξεκάθαρος ο Τάσος Αρνιακός

Ο Τάσος Αρνιακός, για ακόμα ένα πρωινό βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και έκανε την πρόγνωσή του για τον καιρό ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα που υπάρχει μεταξύ των μετεωρολόγων για τον καιρό των Χριστουγέννων.

Ο Τάσος Αρνιακός ήταν ξεκάθαρος και τόνισε πως είναι πολύ νωρίς να γνωρίζουμε, αφού απέχουμε 24 μέρες από τα Χριστούγεννα, ενώ τα τελευταία χρόνα τις γιορτινές μέρες έχουμε ζέστη και ήλιο ενώ στατιστικά τα πολλά χιόνια στην χώρα έρχονται τέλη Γενάρη με Φλεβάρη!

Όσον αφορά τον σημερινό (01/12) καιρό, ο Τάσος Αρνιακός τόνισε πως το σκηνικό θα είναι ανοιξιάτικο ενώ αναφέρθηκε και στο φαινόμενο να δούμε το Βόρειο Σέλας ξανά στην Ελλάδα. Πως θα συμβεί αυτό; Δείτε αναλυτικά το παρακάτω βίντεο:

Κυριακή

Στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.
Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο έως 7 με 8 μποφόρ, βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Δευτέρα

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα κεντρικά και νότια.
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Related posts

Ευαγγελία Συριοπούλου: Αγκαλιά με τον πανέμορφο σύζυγο και τον γιο τους στα πρώτα του γενέθλια

Ανδριάννα Φουστάνου: Η μικρή κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου έγινε 25 ετών και μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα