Γέμισε κολοκύθες και σκελετούς το σπίτι της Φαίης Σκορδά στα Νότια Προάστια – Η τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας με τον τον γιο της

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε πολλοί ήταν οι διάσημοι γονείς οι οποίοι πέρασαν την 28η Οκτωβρίου θαυμάζοντας τα παιδιά τους στην παρέλαση, ωστόσο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, πέρασαν εντελώς διαφορετικά τις ημέρες τους με τους γιους τους.

Η παρουσιάστρια, από τη μία πλευρά, γιόρτασε το Halloween με τον μικρότερο γιο της, στολίζοντας το σπίτι με κολοκύθες, σκελετούς και τρομακτικά αντικείμενα, όπως συνηθίζεται σε αυτή την περίπτωση.

Μάλιστα, το παιδί της ντύθηκε δεινόσαυρος και έτρεξε να την τρομάξει με την εμφάνισή του. Η ίδια απαθανάτισε μερικά στιγμιότυπα από τον στολισμό της μονοκατοικίας της και τα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, “τρελαίνοντας” τους ακόλουθούς της.

Πώς πέρασαν το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την άλλη πλευρά, πέρασε τη μέρα με τον μεγαλύτερο γιο του, ο οποίος είχε αγώνα πόλο και ο περήφανος μπαμπάς βρέθηκε στις κερκίδες για να τον θαυμάσει. Έφτασε σε σημείο να στηρίζει “αντίπαλη”, μάλιστα, για χατίρι του παιδιού του, αφού δεν είναι Παναθηναϊκός, όμως εκείνος σε αυτή την ομάδα βρίσκεται.

Related posts

«Κουνιέμαι και μετακινείται το πρήξιμο στο πρόσωπό μου»: Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει την επέμβαση που έκανε

Ήταν 8 χρόνια παντρεμένοι, είχαν 3 παιδία: Χώρισαν Ζέτα Θεοδοροπούλου και Παναγιώτης Ταχτσίδης

Έγινε γνωστό πριν το γάμο: Σε πελάγη ευτυχίας ο Ανδρέας Γεωργίου και η σύντροφος του, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα & όλοι τους εύχονται