Γαβαλάς σε συγκρατούμενό του: “Θα μου μιλάς ή σαν άνδρα ή σαν γυναίκα και εγώ ανάλογα θα σου φερθώ”

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την περίοδο που ήταν στην φυλακή , για τις συνθήκες εκεί αλλά και για το πως κέρδισε το σεβασμό από τους συγκρατούμενούς του.

Όσα αποκάλυψε

Ο γνωστός σχεδιαστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν στην φυλακή.

Άνοιξε την καρδιά του μιλώντας για το πώς ξεκίνησε, την πορεία του στη ζωή και την καριέρα του, αλλά και τις περιπέτειές του.

Αναφέρθηκε στο διάστημα που έμεινε στη φυλακή λέγοντας πώς, ενώ αρχικά φαινόταν «σκληρό», το αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια, αλλά και με όλο το ταπεραμέντο του.

«Έπρεπε να διασκεδάσω τον εαυτό μου, δεν έπρεπε να τον έχω μόνο στην τιμωρία, που ούτως ή άλλως την είχα δεχτεί» είπε χαρακτηριστικά.

Λάκης Γαβαλάς: «Σου συνιστώ να με λες άνδρα»

Μιλώντας για τον σεβασμό που κέρδισε κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού του αναφέρθηκε σε επεισόδιο των πρώτων ημερών όπου συγκρατούμενός σε προσπάθεια να τον χλευάσει «εισέπραξε» την απάντηση:

«Θα μου μιλάς ή σαν άνδρα ή σαν γυναίκα, σε βολεύει να δώσεις γένος τώρα και αν πεις ποιο από τα δυο είμαι, ανάλογα θα σου φερθώ. Σου συνιστώ να με λες άνδρα, γιατί έτσι γράφει η ταυτότητά μου. Άρρεν». «Έμεινε μουγκός» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Σε πρόσφατη επίσκεψή του στη φυλακές Κορυδαλλού ο κος Γαβαλάς είχε την ευκαιρία να δει, όπως είπε, και άλλες πτέρυγες, πέρα από εκείνη που είχε βρεθεί ο ίδιος, διαπιστώνοντας μία πολύ άσχημη κατάσταση. Όπως είπε:

«Δεν γίνεται να σωφρονίζονται σε τέτοιες καταστάσεις οι άνθρωποι. Η φυλακή πρέπει να είναι φυλακή, να μην έχει ανέσεις, αλλά όχι να είναι και σε επίπεδο να ζουν σαν ζώα».

Επίσης, μίλησε για τον ιδιαίτερο συμβολισμό των 3 εβδομάδων στην αλλαγή της βιτρίνας και στον απολογισμό ζωής που κάνει, τις σκέψεις του για την δημιουργία οικογένειας αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα του.

Το αποκαλυπτικό βίντεο

Related posts

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”