Γαβαλάς για Βίκυ Καγιά: Έκανα δοκιμαστικό στο «Shopping Star» για να πάρω τη θέση της

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας σχεδιαστής μόδας και έχει καταφέρει να λαμβάνει την αγάπη και τον σεβασμό του κοινού.

Ο γνωστός σχεδιαστής έκανε δηλώσεις

«Θεωρώ ότι για αυτόν τον λόγο, με κάλεσαν. Έκανα το δοκιμαστικό, περάσαμε πολύ ωραία, έχω πολύ καιρό να γελάσω μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες και να δώσω και τη δική μου συμβουλή σε κάποια άτομα αυτού του στυλ. Νομίζω ότι ήταν ένα ωραίο δοκιμαστικό», συμπλήρωσε.

Για την Καγια!

Αναφορικά με την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Shopping Star, σχολίασε: «Όταν η βασίλισσα αφήνει τον θρόνο της, θα πρέπει ο επόμενος που θα αναλάβει, να είναι του αντίστοιχου βεληνεκούς. Θεωρώ ότι δεν έχω να φοβηθώ κάτι, γιατί αν κάτι κάτι αντίστοιχο, θα κάνω απλά τη δουλειά μου. Η Βίκυ το έκανε καλά, είτε γιατί ήταν η φήμη της, είτε γιατί ήταν χαριτωμένη. Εγώ θα το κάνω επιστημονικά».

Όσο για το «My Style Rocks», ανέφερε πως «αηδίασε με το concept». «Η αρχική ιδέα του ριάλιτι ήταν να πούμε σε μια κοπέλα, μια γυναίκα ή ένα αγόρι, να βελτιώνει τον χαρακτήρα του βάσει του ντυσίματός του. Όχι να αλλοιώνεται και να κάνει έναν χαρακτήρα που να στενοχωριέται. Δεν καταλαβαίνω τα κορίτσια που κλαίνε όλη την ώρα, πώς μπορούν να ηρεμήσουν μετά, χωρίς τη βοήθεια ενός ηρεμιστικού για να είναι ξανά όμορφες την επόμενη. Είναι στυγνά και στεγνά ριάλιτι», σχολίασε.

«Μια παραγωγή θεωρεί ότι έτσι πρέπει να είναι ένα concept μόδας; Είχε μια χαριτωμένη κοπέλα, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και γελούσε ψεύτικα, δεν είδα να γελάει αληθινά. Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν αμήχανος πολλές φορές και ο Στέλιος Κουδουνάρης μπλόκαρε λόγω των άλλων δύο. Έχανε κι ο Στέλιος», πρόσθεσε.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι