Full in love Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη: Τα γενέθλια του ηθοποιού μαζί με τα παιδιά & διάσημους καλεσμένους – Η αφιέρωση της συντρόφου του

Γενέθλια έχει ο Πέτρος Λαγούτης. Ο ηθοποιός ανέβασε το μεσημέρι του Σαββάτου μια σειρά από βίντεο. Σε αυτά φαίνονται οι φίλοι του που του ετοίμασαν ένα πάρτι.

Η γλυκιά αφιέρωση

Όλοι μαζί του τραγουδούν Χρόνια πολλά με την αγαπημένη του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ να βιντεοσκοπεί τη στιγμή τραγουδώντας παράλληλα.

Mάλιστα η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ανέβασε επίσης βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την αφιέρωση: «Να σε χαίρεσαι αγάπη μου».

Η σχέση του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ ξεκίνησε από τα τέλη του 2022 περίπου. Η γνωριμία έγινε μέσα από την τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν.

Πριν από λίγους μήνες, αποφάσισαν να παραδεχτούν δημόσια τη σχέση τους, αφού όπως είπαν και οι ίδιοι ήταν η μόνη λύση για να σταματήσουν να τους κυνηγούν οι παπαράτσι.

@_pagidevmenoi_fans Χρόνια πολλά Πέτρο Λαγούτη πολύχρονος ότι επιθυμείς δικό σου και πάντα επιτυχίες στην ζωή αν και τις έχεις. ❤️ #mixalisleventogiannis #leventogiannis #marha #marthalambiri #dimitrismarketos #annaroditi #mrandmrsmarketou #marketopaida #zeugosmarketou #marketopaida ##mrandmrsmarketou I Love you #ζευγοςμαρκετου #ανναδημητρης #παγιδευμενοι #ανναδημητρης #παγιδευμενοι #ανναδημητρης #παγιδευμενοι #ανναδημητρης #παγιδευμενοι #ανναδημητρης #παγιδευμενοι #ανναδημητρης #παγιδευμενοι #ανναδημητρης #παγιδευμενοι #ανναδημητρης #παγιδευμενοι#ανναδημητρης #μπεστφοργιου#μπεςφοργιουκαλομου#μπεςφοργιουκαλομου#τικτοκ #vairal #μπεςφοργιουκαλομου #foryou #mpesfypgamw #fppppppppppppppppppp #ανναδημητρης #μπεςφοργιου #παγιδευμενοι #ζευγοςμαρκετου #ant1 #annaroditi #dimitrismarketos #fppppppppppppppppppp #foryou #mpesfypgamw #actives#DimAnna #ANNARODITI ♬ πρωτότυπος ήχος – 👑 PAGIDEVMENOI 👑

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη