Full in love η Κατερίνα Ζαρίφη: “Είμαστε ένα χρόνο μαζί. Ο Πάνος είναι φίλος με την πρώην σχέση μου”

Πριν από λίγους μήνες, η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων για πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο με τον οποίο είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο.

Όσα αποκάλυψε

“Είμαστε ένα χρόνο μαζί. Είναι chef εξωτερικών καταστάσεων, μαγειρεύει πάνω από τη φωτιά. Είναι σεφ ανοιχτής φωτιάς, από αυτούς τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην ύπαιθρο με τον παραδοσιακό τρόπο, με μασίνα, κάνουν αντικριστά, καπνιστά, έχουν καπνιστήρια, αποστακτήρια” είπε αρχικά η ίδια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: “Πάμε παντού μαζί, δεν μας έχει πάρει κανείς χαμπάρι. Δεν μας έχουν φωτογραφήσει μαζί αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα είχε και πρόβλημα. Αν η σχέση είναι επίσημη και καλά δομημένη, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Δεν θα μου άρεσε, εάν ήμουν στην παραλία. Μη με βγάζεις με το μπανιερό. Αν ήθελα, θα πήγαινα στο Playboy”.

Αναφορικά με το πού γνωρίστηκαν και το πώς προέκυψε η σχέση τους η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε: “Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στα Γιάννενα, μένει μόνιμα εκεί. Θέλω και τον χώρο μου, θέλω και τον χρόνο μου. Δεν είμαι και η κλασική γυναίκα. Είναι cool, ωραία, χαλαρά. Πήγα για το “Tedx” στα Γιάννενα και ήταν και αυτός ομιλητής και γνωριστήκαμε και πολύ φυσιολογικά – μη σου πω πιο φυσιολογικά από ποτέ στη ζωή μου – ήμαστε από τότε μαζί. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στα μαγευτικά Ιωάννινα, στη λίμνη. Το να είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή έχει ένα κουλάρισμα. Έχεις έναν άνθρωπο, αυτό είναι το σημαντικό μεγαλώνοντας. Εγώ αυτές τις επιφάσεις, με τις πλασματικές εντάσεις για να δείχνουμε ότι ζούμε τον έρωτα στο “Ημερολόγιο” δεν τις μπορώ”.

Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη μλώντας για την σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύντροφ΄΄ο της, με τον οποίο ήταν για πολλά χρόνια μαζί, δήλωσε: “Με την πρώην σχέση μου, με τον Γιάννη έχουμε γίνει κολλητοί, ο καλύτερός μου φίλος. Είναι φίλοι και με τον Πάνο”.

Δείτε το video

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή