Full Ερωτευμένος, έμεινε μισός: Έτσι είναι σήμερα ο «Μπίλι» από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» μαζί με την εντυπωσιακή γιατρό που «έκλεψε» την καρδιά του

Ο Παναγιώτης Καρμάτης απολαμβάνει τις διακοπές του με τη σύντροφό του στην Κίμωλο και στη Σίφνο.

Ο «Μπίλι» της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα» ξεκουράζεται και γεμίζει τις «μπαταρίες» του για τη νέα σεζόν που ξεκινάει σε λίγο καιρό. Ο ηθοποιός είναι ερωτευμένος με μια εντυπωσιακή γιατρό που ακούει στο όνομα, Έλενα! Το ζευγάρι χαίρεται τις διακοπές του και ποστάρει στιγμές στα social media με το πώς περνάει.

«Δεν θεωρώ ότι η αγάπη και η φιλία είναι δύο αξίες που σπανίζουν στις μέρες μας, αν πάρω παράδειγμα εμένα και κάποιους ανθρώπους που έχω στον κοινωνικό μου περίγυρο.


Στο σύνολο όμως αν ισχύει κάτι τέτοιο πιστεύω ότι ένα μέρος της ευθύνης το έχουμε και εμείς οι ίδιοι που πλέον αντιμετωπίζουμε τους γύρω μας με μία τρομερή καχυποψία και περνάμε τον άλλον από «κόσκινο», ώστε να καταλάβουμε αν τελικά θέλουμε να υπάρχει με κάποιον τρόπο στην ζωή μας ή όχι.


Σίγουρα παίζουν πολύ βασικό ρόλο οι εμπειρίες και οι καταστάσεις (καλές ή κακές) που έχει περάσει κάποιος.


4Αλλά θεωρώ ότι η ζωή είναι πολύ μικρή ώστε να καθόμαστε ν’ αναλωνόμαστε σε τέτοιες διαδικασίες σκέψεις και να μην ζούμε την κάθε στιγμή μας», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν