Φουλ ζηλιάρα η Ιωάννα Μπούκη: “Κάνω όλα τα γυναικουλίστικα, κατινίστικα, θα ψάξω και το κινητό του Αντώνη”- Αποκάλυψε τα πάντα

Η σύζυγος του πασίγνωστου παρουσιαστή, Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη, έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση τους και είπε πως τον ζηλεύει και πως έχει ψάξει μέχρι και το κινητό του.

Εννοείται του ψάχνω το κινητό!

«Ήμουν πολύ μικρή όταν έγινα μητέρα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Στα 26 μου δεν τον είχα καν στο μυαλό μου. Βρέθηκα από την Κρήτη στην Αθήνα από τη μια στιγμή στην άλλη λόγω της δουλειάς και έτσι γνώρισα τον Αντώνη αργότερα. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω ξαναρχίσει να εργάζομαι» υπογράμμισε η Ιωάννα Μπούκη.

“Για τον Αντώνη αισθάνομαι περήφανη γιατί ό,τι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει μόνος του. Όταν γυρίζει στο σπίτι τον ηρεμώ αλλά τον νευριάζω κιόλας. Όλη μέρα λείπει δεν πρέπει κι εγώ να ξεσπάσω κάπου; Και να ζηλεύει δεν το δείχνει. Ο άντρες αυτό κάνουν και το θεωρώ πολύ έξυπνο. Τα κάνω όλα αυτά τα κατινίστικα, τα γυναικουλίστικα, όπως να ψάξω το κινητό του”, κατέληξε, αναφερόμενη στο γάμο της.

Related posts

«Γονάτισε» για τον Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή: «Θεέ μου μπορούσε να είχε πάθει…»

Δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα: «Προσπαθώ πολύ να θεραπεύσω τον εαυτό μου…»

Μπήκε Survivor χωρισμένος και ξαναερωτεύτηκε: Η άγνωστη σχέση του Σάββα Γκέντσογλου με την κολλητή της Ιωάννας Τούνη