«Φουλ στο μαρούλι» από τον Κώστα Λεφάκη: Φουσκώνει το πορτοφόλι Ζυγών, Καρκίνων και 1 ακόμη ζωδίου!

Ζυγοί, Καρκίνοι και ένα ακόμη ζώδιο, όπως θα ανακαλύψετε παρακάτω, θα δουν το πορτοφόλι τους να φουσκώνει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δείτε για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μια περίοδο αύξησης των εξόδων αλλά και των εσόδων σας, κάτι που σας βοηθά με τους κατάλληλους χειρισμούς να τακτοποιήσετε αρκετούς τρέχοντες λογαριασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε πολύ καλά επίπεδα αυτή την εποχή ενώ οποιοσδήποτε τομέας μπορεί να αναπτύξει το πνευματικό σας επίπεδο θα κεντρίσει αυτή την περίοδο το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προωθήστε διπλωματικά τα σχέδιά σας και οι ελεύθεροι επαγγελματίες χρησιμοποιείστε άφοβα κάθε καινούργια ιδέα για να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών της επιχειρήσεώς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διάστημα αυτό ανταγωνίζεστε αποτελεσματικά τους άλλους επιχειρηματίες. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες στα μέσα της εβδομάδας να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ

Είναι μια από τις πιο δραστήριες περιόδους στην επαγγελματική σας ζωή και θα έχετε έλλειψη χρόνου λόγω απαιτήσεων. Δεν αποκλείεται να δείτε το τέλος μιας αισθηματικής σας σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διάφορες διαπραγματεύσεις και αρκετές οικονομικές συμφωνίες θα επιτευχθούν σύντομα για τους περισσότερους από εσάς και ιδιαίτερα για όσους ασχολούνται με το εμπόριο.

ΖΥΓΟΣ

Εάν είστε παντρεμένοι, ο σύντροφός σας τώρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Η παραγωγικότητα και τα κέρδη σας θα αυξηθούν εάν είστε συνεργάσιμοι και λιγότερο υποκειμενικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί συνήθως να χρησιμοποιείτε σε μικρότερη κλίμακα τη λογική απ’ τη φαντασία, αλλά ο συνδυασμός τους αυτή την περίοδο αποδεικνύετε εξαιρετικός και σε ερωτικό επίπεδο εκτός των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας προσανατολίζετε σε βραχυπρόθεσμους στόχους αυτό το διάστημα. Η περίοδος ευνοεί όσους από εσάς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες παρά το δύσκολο κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτό το διάστημα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες. Θα σας απασχολήσουν προσωπικά ζητήματα. ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Ορισμένοι από εσάς ενδέχεται να πραγματοποιήσουν ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα φέρει επιτυχία στις επιχειρήσεις τους και στην αύξηση του κύκλου εργασιών τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Καλό θα είναι να μην είστε και τόσο απαιτητικοί στον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μην στέκεστε σε λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα.

Related posts

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διακοπές με τους δύο “άντρες” της ποζάρει με μπικίνι και «μαγεύει» με το αγαλματένιο κορμί της

Χωρίζουν Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου, η κίνηση που “πρόδωσε” το τέλος 2,5 χρόνια μετά το παιδί

“Έθαψε” τη Eurovision ο Γιώργος Θεοφάνους:”Εγώ σήμερα δεν θα τη δω τη, είναι μια σαχλαμάρα, κιτς και υπερβολής