Φωτοτυπία της μητέρας της: Αυτή είναι η μονάκριβη κόρη του Νικήτα Τσακίρογλου & Χρυσούλα Διαβάτη

Μία εξαιρετικά σπάνια εμφάνιση πραγματοποίησε η Νικήτας Τσακίρογκλου συνοδευόμενος από την κόρη που έχει αποκτήσει με τη Χρυσούλα Διαβάτη.

Όλα αυτά τα χρόνια, το ζευγάρι των ηθοποιών κρατά χαμηλό προφίλ και σπάνια δίνει κάποιος από τους δύο συνεντεύξεις, ειδικά για τα προσωπικά τους ζητήματα.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου με την κόρη του, Λήδα

Σε πρόσφατη εμφάνισή του, ο Νικήτας Τσακίρογλου συνοδεύτηκε από την κόρη του, Λήδα, στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός”-“Άξιος Λόγος”.

Έδωσαν το «παρών» στο αφιέρωμα στον Κωστή Παλαμά σε μελοποίηση του Πασχάλη Τόνιου και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε δίπλα -δίπλα.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου επέλεξε ένα κοστούμι με λευκό πουκάμισο και γραβάτα ενώ η Λήδα ένα μαύρο σύνολο, το οποίο φώτισε βάζοντας ένα σατέν πουκάμισο με μοτίβα.

Οι δηλώσεις του για την κόρη του

«Έχω μια κόρη, τη Λήδα μου, το καμάρι μου. Η εγγονή μου, η Μυρτώ, την οποία καμαρώνω, βρίσκεται αυτή την εποχή στο Λος Αντζελες γιατί σπουδάζει μιούζικαλ. Πιστεύω ότι αν γυρίσει και δεν παραμείνει στην Αμερική, θα διαπρέψει. Τον εγγονό μου τον λένε Κωνσταντάκο, και καμαρώνω για αυτά τα δυο παιδιά», είχε πει σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Mega και του Κώστα Τσουτού «Ακόμα δεν είδες Τίποτα» ενώ για τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη είχε δηλώσει:

«Έχω παντρευτεί τη Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία είναι μια άριστη ηθοποιός, καλύτερη από μένα. Δεν θέλει να παίζει στο θέατρο τώρα, ίσως να έχει απογοητευτεί από ένα περιβάλλον του θεάτρου που έχει δημιουργηθεί αλλά είμαι βέβαιος ότι λείπει από το χώρο του θεάτρου η Χρυσούλα. Νιώθω την ίδια αγάπη μετά από τόσα χρόνια γάμου, τον θαυμασμό μου για την Χρυσούλα δεν τον έχασα ποτέ και θέλω να πιστεύω ότι ούτε η Χρυσούλα έχασε τον θαυμασμό για το πρόσωπό μου».

Related posts

Νίκος Γαλανός: «Δεν με ένοιαζε αν η Βουγιουκλάκη έβγαζε ένα εκατομμύριο ευρώ και εγώ μόνο 10.000»

Το άγριο κράξιμο του Βασίλειου Κωστέτσου στην Κιμ Καρντάσιαν που κάνει τον γύρω του διαδικτύου

Αύξηση καυσίμων: Πηγαίνει με… άλογο στη δουλειά του επειδή αυξήθηκε η τιμή της βενζίνης