Φιλαρέτη Κομνηνού: «Δεν είχα που να μείνω, όλο τον χειμώνα με φιλοξένησε στο σπίτι της η Μαρία Μπακοδήμου»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία, τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση καιέχει συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς, όπως τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον Αλέκο Αλεξανδράκη.

Το 1996 μετακόμισε στην Αθήνα και όπως υπογράμμισε «με είχαν καλέσει στο θέατρο Διονύσια για τον “Θείο Βάνια” με Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Αλέκο Αλεξανδράκη, ήταν πολύ θελκτική η πρόταση. Ύστερα αισθανόμουν ότι είχε κλείσει ο κύκλος στη Θεσσαλονίκη. Γιατί η Θεσσαλονίκη και το κρατικό σου δημιουργούν μια αίσθηση του θερμοκηπίου, νιώθεις ασφαλής και καλά, αλλά σαν να είχα την ανάγκη να αφεθώ σε άλλες θάλασσες. Ήρθα και έμεινα στην Πλάκα, με φιλοξένησε ο φίλος μου ο Γιώργος Ασημακόπουλος».

Η φιλία που ενώνει τη Φιλαρέτη Κομνηνού με τη Μαρία Μπακοδήμου

Η Φιλαρέτη Κομνηνού αναφέρθηκε στο 1988, όταν επίσης είχε κατέβει στην Αθήνα, για παράσταση και φιλοξενήθηκε από την καλή της φίλη, Μαρία Μπακοδήμου, επισημαίνοντας “ήταν το 1988. Είχα κατέβει τότε για έναν χειμώνα μόνο και μετά επέστρεψα. Φλέρταρα τότε με το πήγαινέλα Θεσσαλονίκη – Αθήνα, ώσπου το 1996 έγινα μόνιμη”.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν πρόσφατα στην εκπομπή «Γεια», όπου η ηθοποιός είχε αναφερθεί εκτενώς για αυτή τη συγκατοίκηση, σημειώνοντας «η Μαρία με φιλοξένησε για περίπου τρεις μήνες στο Γκύζη» και την παρουσιάστρια να σχολιάζει τότε «μου το νοικοκύρευσες τέλεια».

Για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον Αλέκο Αλεξανδράκη

Σχετικά με τη συνεργασία με τους Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Αλέκο Αλεξανδράκη, ανέφερε «ο Παπαμιχαήλ είχε έρθει όταν έδωσα τις τελικές εξετάσεις στη δραματική σχολή. Είχε πει ότι “αυτή τη μικρή αν είχα θίασο θα την έπαιρνα μαζί μου”. Είχα κατά κάποιο τρόπο την προστασία, την αγάπη του και ότι πίστευε σε εμένα και για αυτό έγινε και αυτή η μετακίνηση. Νομίζω ότι αυτός με ζήτησε στην παράσταση τότε».

Related posts

Άλλη μύτη, άλλο πρόσωπο γενικά: Αγνώριστη η Ιωάννα Τούνη πριν 10 χρόνια όταν ήταν φοιτήτρια – Οι αλλαγές μέχρι σήμερα

Ο πρώην Καινούργιου & Μπάρκα, Φίλιππος Τσαγκρίδης, έγινε ξανά viral να φιλιέται δημόσια και με άλλην!

Αγνώριστη η Σοφία Αλιμπέρτη: Μαύρισε τόσο πολύ που δεν την κατάλαβαν ούτε οι γιοι της