Φεύγει με γεμάτες τσέπες: Αυτό είναι το ποσό που πήρε η Βρισηίδα μετά την αποχώρηση από το Survivor

Γεμάτο ανατροπές και εξελίξεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο 10/1 του παιχνιδιού επιβίωσης All Star Survivor, με τους τηλεθεατές να παρακαλοθούν με ανοιχτό το στόμα, τους διαγωνιζόμενους. Μάλιστα, στο τέλος του επεισοδίου είχαμε και μια οικειοθελή αποχώρηση, με την Βρισηίδα Ανδριώτου να φεύγει απο το παιχνίδι, φανερά συγκινημένη καθώς όπως είπε, ο οργανισμός της δεν άντεξε καθόλου. Φεύγοντας είπε στον Μαρτίκα να μην αργήσει να επιστρέψει. Εκείνος αποκάλυψε πως βρέθηκε για πολλά λεπτά σε μεγάλο δίλημμα. Να πάει μαζί της ή να μείνει Άγιο Δομίνικο; Έμεινε τελικά, γιατί όπως είπε, κάποιοι περιμένουν πολλά από εκείνον.

Όπως φάνηκε, ο Σπύρος Μαρτίκας παρέμεινε στο παιχνίδι, αν και κανεις δεν μπόρεσε να ερμηνεύσει την ατάκα του. Τι να εννοούσε άραγε με αυτό; Εμάς πάντως το μυαλό μας πάει στο χρηματικό έπαθλο. Τα λεφτά είναι καλά, και ο Μαρτίκας ως γνωστόν κάνει πολλές δωρεές και φιλανθρωπίες και σίγουρα ένα κομμάτι των χρημάτων που θα λάβει από την παραγωγή θα το αξιοποιήσει κάπως έτσι.

Survivor All Star: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ατζούν έχει κάνει συγκεκριμένη συμφωνία με τους παίκτες όσον αφορά την πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι. Μπορεί όλοι – με λίγες εξαιρέσεις – να παίρνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα αλλά αυτός που θα αποχωρήσει πρώτος από το ριάλιτι θα πληρωθεί για έναν ολόκληρο μήνα, δηλαδή θα πάρει 20.000 ευρώ!

Από την στιγμή όμως, που η Βρισηίδα αποχώρησε οικειοθελώς, δεν ισχυεί κάτι τέτοιο. Αυτό με τα 20.000 ευρώ ισχύει για όποιον φύγει στην πρώτη αποχώρηση από την ψηφοφορία του κοινού.

Η Βρισηίδα, λοιπόν, θα φύγει με 5.000 ευρώ. Μια εβδομάδα έκατσε – σχεδόν – οπότε αυτό της αναλογεί! Άραγε ο αγαπημένος της πόσο θα κάτσει μέσα;

Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση

Όπως εξήγησε στην αρχή: «Το σώμα μου δεν άντεξε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε λέγοντας όσα της έλεγαν οι φίλοι της: «Μην πεθάνεις σε αυτό το παιχνίδι.Δεν πρόλαβε να αναρρώσει το σώμα μου ούτε η ψυχική μου υγεία. Ήμουν 5,5 μήνες εκεί και το σώμα μου επειδή δεν είμαι και αθλήτρια, μου άφησε διάφορα προβλήματα στον αυχένα και στα γόνατα, έκανα φυσικοθεραπείες».

Στην συνέχεια όμως ήθελε να δικαιολογηθεί λέγοντας: «Ξυπνούσα με τα πόδια μου να είναι μουδιασμένα. Έφυγα και ο πόνος άρχισε να με ενοχλεί περισσότερο από όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι.Δεν γινόταν να συνεχίσω το σώμα μου με άφησε».

Εκείνη στον αγαπημένο της το είπε λίγες ώρες πριν το συμβούλιο: «Του είπα είπα Σπύρο δεν αντέχω», με εκείνον να την παροτρύνει να μείνει περισσότερο. Όταν όμως έφτασε η στιγμή της ψιθύρισε στο αυτί «Ελπίζω να μην το μετανιώσεις» και έκλεισε την συνέντευξή της λέγοντας: «Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει».

Related posts

“Ποιος σε ντύνει;”: Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε έτσι στη Μύκονο & προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις

«Με τόσα φίλτρα θα εξαφανιστείς»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την νέα εμφάνιση της Μαρίνα Πατούλη

Ερωτευμένοι εδώ και 32 χρόνια: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Μάρα Ζαχαρέα που δεν έχουμε δει ποτέ