Φελίσια Τσαλαπάτη για το διαζύγιό της: «Πήρα το παιδί μου που ήταν 3 μηνών και φύγαμε από το σπίτι»

«Έχω μεγαλώσει με δύο χωρισμένους γονείς κι έχω δει όλα αυτά που δεν ήθελα να ζήσει το παιδί μου» δήλωσε η παρουσιάστρια

Η Φελίσια Τσαλαπάτη και η Μαριάντα Πιερίδη μίλησαν για τον χωρισμό

Σε ερώτηση για το πώς πιστεύουν ότι έχουν πάει ως χωρισμένες μητέρες, η Φελίσια Τσαλαπάτη ανέφερε: «Σίγουρα πριν χωρίσω σκεφτόμουν πολλά, αλλά πάντα βάζεις προτεραιότητα την ευτυχία του παιδιού σου. Ήταν 3 μηνών και τον πήρα και φύγαμε από το σπίτι που ήμασταν. Έχω μεγαλώσει με δύο χωρισμένους γονείς κι έχω δει όλα αυτά που δεν ήθελα να ζήσει το παιδί μου. Στον χωρισμό των γονιών μου το τελευταίο που με πείραξε ήταν το διαζύγιο. Οι τσακωμοί κι οι εντάσεις είναι αυτά που δεν πρέπει να ζει ένα παιδί. Προφανώς όταν ξεκινάς να δημιουργείς μία οικογένεια, το κάνεις έχοντας στο μυαλό σου το “για πάντα”. Το παιδί θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένο και να αγαπάει ο ένας γονιός τον άλλον».

Ενώ, η Μαριάντα Πιερίδη είπε με τη σειρά της: «Ευτυχώς ζούμε σε άλλες εποχές. Παλιότερα οι γυναίκες δεν ήταν ανεξάρτητες, τώρα μπορούμε να σταθούμε μόνες στα πόδια μας. Αν τα πράγματα είναι δύσκολα με τον σύντροφό σου κι αισθάνεσαι ότι το παιδί θα είναι πιο ευτυχισμένο αν είστε χώρια, τότε θα κάνεις το επόμενο βήμα».

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε η Φελίσια Τσαλαπάτη:

«Παλιότερα γυναίκες σαν κι εμάς ήταν δακτυλοδεικτούμενες. Σίγουρα το να πάρεις αυτήν την απόφαση δείχνει δυναμισμό, από την άλλη όμως, στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον, έγινε εκ του ασφαλούς. Είχα τη στήριξη της οικογένειάς μου, όπως και η Μαριάντα νομίζω. Δεν την έχουν όλες οι γυναίκες. Διαφορετικά δεν ξέρω αν θα έπαιρνα τόσο γρήγορα αυτήν την απόφαση. Ήταν 3 μηνών το παιδί και θυμάμαι τους γιατρούς και τη μαία μου να μου λένε: “Αν η μαμά δεν είναι καλά, δεν θα είναι καλά και το παιδί. Μην αισθάνεσαι άσχημα”. Είναι και μία περίοδος που οι ορμόνες σου αλλάζουν όλη τη ψυχολογία. Θυμάμαι ότι τις πρώτες μέρες που γέννησα δεν καταλάβαινα αν έξω ήταν μέρα ή νύχτα».

Related posts

Σε πελάγη ευτυχίας η Στικούδη: Το δώρο που πήρε από τους τρεις άντρες της ζωής της για σήμερα

“Εσύ συνεχίζεις τις βόλτες”: Η πρώτη εμφάνιση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την αποκάλυψη του καρκίνου της Κέιτ

Υγρή και με χρωματιστή πετσέτα: Η Βίσση άπλωσε το κορμί της για το πρώτο μπάνιο της σεζόν και αποθεώθηκε