Φαρδύ τζιν,σνίκερς, με την κοιλιά στο στόμα:Μια άλλη H Ιωάννα Τούνη,την κοίταγε όλη η Κηφισιά

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ το φύλο του μωρού), με την ίδια και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ανυπομονούν να γίνουν γονείς.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να είναι μαζί με τον αγαπημένο της, μιας και η εγκυμοσύνη που διανύει είναι αρκετά δύσκολη, καθώς οι εμετοί και οι ζαλάδες πάνε και έρχονται.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day, όσο περνάει ο καιρός νιώθει όλο και πιο καλά, με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει και τις εξόδους της, καθώς τους πρώτους μήνες της κύησής της τους πέρασε στο σπίτι και συγκεκριμένα στο κρεβάτι.

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής 11/9, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την απαθανάτισε σε γνωστό μαγαζί της Κηφισιάς μαζί με μια φίλη της, να τρώνε και να πίνουν. Φυσικά, κατάφερε για ακόμη μια φορά να κλέψει όλα τα βλέμματα, καθώς η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη, μιας και φορούσε ένα πολύ κοντό μπλουζάκι, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα φαρδύ τζιν και σνίκερς.

Αξιοσημείωτο, δε, είναι ότι η Ιωάννα τις έχει για τα καλά τις λιγούρες της, μιας και είχε παραγγείλει αρκετά πιάτα, τα οποία και τίμησε όλα δεόντως!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη στην Κηφισιά

Related posts

“Βγάλτε την νικήτρια, τέλος”: Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή του Μάλμε

“Μαθαίνουμε τα βασικά”: Ξετρελαμένη με τον 1 έτους γιο της η Ελένη Φουρέιρα, δείχνει τα.. κατορθώματά του

Όλοι μαζί για την ΜΑ-ΡΙ-ΝΑ μας: Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τον μεγάλο τελικό