Φανερώνουν δημόσια τον έρωτά τους Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά: Ρομαντικό δείπνο με θέα τα αστέρια

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά ζουν τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν σε δημόσια θέα, απολαμβάνοντας το βράδυ της Πέμπτης (13/6), ένα ρομαντικό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος εδώ και λίγο καιρό έχουν έρθει αρκετά κοντά, ενώ οι φήμες τους θέλουν να ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο. Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως περνούν αρκετό χρόνο μαζί ενώ οι κοινές τους έξοδο είναι όλο και πιο συχνές, αν και έχουν προκαλέσει ένα… παραπονάκι στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το ρομαντικό δείπνο του Λιάγκα με την Αντωνά στη Βουλιαγμένη

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Zappit, ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά πέρασαν μαζί και το βράδυ της Πέμπτης απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο με θέα τη θάλασσα. Οι δυο τους, παρότι μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη σχέση τους, δεν κρύβονται και εμφανίζονται μαζί σε αρκετούς δημόσιους χώρους.

Related posts

Τέρμα το κρυφτούλι: Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της & έβαλε τέλος στις φήμες

Τις έσβησε όλες η μητέρα της Τατιάνας Μπλάτνικ: Η κομψή εμφάνιση στη Μύκονο που έκανε τους πάντες να την προσέξουν

Η μια και μοναδική φωτογραφία από το γάμο τους: Το σπάνιο κλικ της Σίας Κοσιώνη ως νύφη και το μήνυμα για την 7η επέτειο με τον Κώστα Μπακογιάννη