Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Απόστολος Ρουβάς: H πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του αγκαλιά με τον γιο τους

Ευτυχισμένος μπαμπάς είναι ο Απόστολος Ρουβάς μετά τον ερχομό του πρώτου του παιδιού και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του αγκαλιά με το γιο τους.

Ο ίδιος και η αγαπημένη του, Φανή Γιαβρίδου υποδέχθηκαν τον γιο τους, πριν από λίγους μήνες και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η τρυφερή ανάρτηση

Ο σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από την σύντροφο και τον γιο του.

Η πρώτη φορά που είχαμε δει φωτογραφία του μικρούλη ήταν πριν έναν μήνα. Η σύντροφός του, Φανή, είχε αναρτήσει φωτογραφία με το μικροσκοπικό χεράκι του γιου τους σχολιάζοντας: «Κάνεις την αγάπη πιο δυνατή, τις μέρες μικρότερες, το σπίτι μας πιο χαρούμενο, το παρελθόν να ξεχνιέται και το μέλλον να αξίζει να ζεις γι’ αυτό». Φωτογραφία που ο Απόστολος Ρουβάς είχε αναδημοσιεύσει στον δικό του προσωπικό λογαριασμό.

Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς αναδημοσίευσε φωτογραφία, που ανάρτησε η Φανή στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μαμά και γιο αγκαλιά, να φορούν τζιν παντελόνια.

«Blue jeans», σχολίασε στο Insta story που δημοσίευσε δείχνοντας τα ποδαράκια και τα πατουσάκια του μικρούλη, που εκτός από τζιν, φορούσε και καλτσάκια με κόκκινες καρδιές που έγραφαν: «Αγαπώ τη μαμά, αγαπώ τον μπαμπά»!

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν