Ευτυχισμένοι όλοι μαζί: Ο Μπρους Γουίλις στα γενέθλιά του με την πρώην, τη νυν και τα παιδιά τους

Τα 68α γενέθλιά του γιόρτασε ο Μπρους Γουίλις και από το μικρό πάρτι δεν έλειπε η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ και οι κόρες τους.

Τα γενέθλιά του

Ο διάσημος ηθοποιός όλο αυτό το διάστημα έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ και οι εμφανίσεις του είναι σπάνιες. Χθες η πρώην σύζυγος του Ντέμι Μουρ ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο από τον οικογενειακό εορτασμό των γενεθλίων του. Η νυν σύζυγός του Έμα Χέμινγκ, καθώς και οι κόρες του Γουίλις, Ρούμερ, Σκάουτ και Ταλούλα ήταν παρούσες στο πάρτι. Στο βίντεο, όλη η οικογένεια και κάποιοι φίλοι τραγούδησαν στον ηθοποιό το Happy Birthday, ενώ ο Γουίλις φαινόταν ευδιάθετος και μάλιστα τραγούδησε κι εκείνος για λίγο. Στο βίντεο τον βλέπουμε να συνομιλεί με τους καλεσμένους και να σβήνει τα κεριά από το γλυκό του.Για την περίσταση δεν είχαν τούρτα αλλά την αγαπημένη του κολοκυθόπιτα την οποία έφτιαξε η σύζυγός του.

Κολοκυθόπιτα αντί για τούρτα είχε για τα γενέθλιά του ο Μπρους Γουίλις. Η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ έφτιαξε την αγαπημένη του πίτα για τα 68α γενέθλιά του. Η μηλόπιτα είναι η άλλη αγαπημένη πίτα του ηθοποιού

Καθώς όλοι τραγουδούσαν, χαμογελούσε, μιλούσε και έκανε χειρονομίες. Κάποια στιγμή, φάνηκε να παραπατάει, χάνοντας για λίγο τα βήματά του.

Ο Μπρους Γουίλς έδειχνε ευδιάθετος

Σχόλια ανησυχίας, αγάπης και υποστήριξης από τους θαυμαστές του
Ενώ οι θαυμαστές του ηθοποιού ενθουσιάστηκαν με την σπάνια εμφάνισή του, υπήρξε ανησυχία καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που εστίασαν στο γεγονός πως του έλειπε ένα από τα μπροστινά του δόντια.

Στα περισσότερα σχόλια οι followers εξέφραζαν την ανησυχία τους και την υποστήριξή τους.

Δείτε τις εικόνες

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»