Ευτυχισμένοι μαζί: Η κόρη της Πάολα γιόρτασε τα γενέθλιά της με τους γονείς και τον σύντροφο της μητέρας της

Η Παολίνα, έκλεισε σήμερα τα 20 της χρόνια και από τα γενέθλιά της δεν έλειπαν οι γονείς της αλλά και ο τωρινός σύντροφος της μητέρας της.

Χαρούμενα γενέθλια για την Παολίνα

Η Παολίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, ένα χιουμοριστικό βίντεο από το «Παρά Πέντε» στο οποίο βλέπουμε την ίδια με τη μητέρα της, τον πατέρα της Φώτη Ζογλοπίτη και τον νυν σύντροφο της τραγουδίστριας, Λάζαρο Βαφειάδη.Η Παολίνα Ζογλοπίτη είναι η κόρη της Πάολας και του Φώτη Ζογλοπίτη, οι οποίοι αν κι έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, παραμένουν αγαπημένοι και ενωμένοι, εξασφαλίζοντας το καλύτερο για το παιδί τους.

Η τραγουδίστρια εξάλλου έχει παραδεχτεί αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της, πως ο πρώην σύντροφός της, τη στηρίζει σε όλα τα επαγγελματικά της βήματα και διατηρούν άριστες σχέσεις.Η Παολίνα από την άλλη πλευρά, μοιάζει εκπληκτικά με τη διάσημη μαμά της όσο μεγαλώνει και μάλιστα έχει εξίσου ξεχωριστή φωνή. Ωστόσο, η 20χρονη όπως φαίνεται δεν θα ακολουθήσει μια καριέρα στο τραγούδι, αφού αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικό επαγγελματικό προσαναλατολισμό, καθώς σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στηνΘεσσαλονίκη.

Δείτε το βίντεο

@paolina_zogloΓενεθλιακο

♬ πρωτότυπος ήχος – Maik Mouz

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι