Εύη Βατίδου: «Τη σύντροφο του Αλέξη δεν τη συμπαθώ ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μας»

Ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας και γνωστός ποινικολόγος έχει νέα σύντροφο και οι δημοσιογράφοι ρώτησαν πως το αντιμετωπίζει.

Για τον Αλέξη Κουγια

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους».

Για την απιστία

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει την απιστία ανέφερε: «Δεν υπάρχει αν την συγχωρώ ή δεν την συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό. Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει “τάρανδο”. Δεν το ‘μαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία.Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου». Πώς είναι στην προσωπική της ζωή; «Δεν μου έχουν κάνει προξενιό. Εγώ παντρεύτηκα, έναν τον βρήκα και τον βρήκα μόνη μου από έρωτα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που δεν θέλω να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις θεωρώ ότι οι έρωτες αρχίζουν να μην είναι πια στο πεδίο μας».

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα