Εύη Δαέλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Να βρει τον δρόμο του να γιατρευτεί – Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του»

Την Εύη Δαέλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου, σε βραδινή της έξοδο, όπου και τοποθετήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η νεαρή ηθοποιός εξήγησε πως πρέπει να βρει τον δρόμο του να γιατρευτεί και τόνισε πως δεν θα συνεργαζόταν μαζί του.

Δεν εχω να πω κάτι άλλο!

Πιο συγκεκριμένα, η Εύη Δαέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Δεν με αφορά αυτός ο άνθρωπος. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αν υποθέσουμε ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος πνευματικά και ψυχικά δεν είναι καλά, δεν θεωρώ ότι είναι καλό ούτε να πέφτουν οι κάμερες από πάνω του ούτε θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι θέμα συζήτησης γενικότερα».

«Να βρει τον δρόμο του να γιατρευτεί, δεν ξέρω… Να μπει σε μια διαδικασία να φτιάξει τον εαυτό του, ίσως με την οικογένεια του, δεν ξέρω, αλλά είναι ένα θέμα το οποίο εμένα προσωπικά δεν με αφορά. Εγώ δεν είχα συνεργαστεί μαζί του, είχα ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν πέρασαν καλά».

«Το έχω δει και γω, έχω δει άσχημες συμπεριφορές που συνέβαιναν σε άλλους ανθρώπους και νομίζω πως γι’ αυτό έφτασε σε αυτό το σημείο. Αυτό ήταν κλασικό, όλοι στον χώρο το ξέραμε, δεν είναι κάτι καινούργιο»συμπλήρωσε, επίσης, η Εύη Δαέλη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Related posts

«Λιώνει» η Δήμητρα Ματσούκα για τον Πέτρο Κόκαλη – «Ήμουν βέβαιη ότι ήταν ο άνθρωπος που…» (video)

Ζαλίζει η χλιδάτη βίλα της κόρης της Λάσκαρη: Η πέτρινη αυλή με πισίνα, το τζακούζι στο μπάνιο & το τεράστιο σαλόνι

Καθήλώνει ο Νίκος Γαλανός: «Κατέστρεψε τη γυναίκα μου ο Μίκης Θεοδωράκης, ντυνόταν παπάς τα βράδια και…»