“Εύχομαι να μη σου πει μεθαύριο ότι του αρέσουν τα αγόρια”: Η Ερριέτα Κούρκουλου αποστομώνει για τον γιο της

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις, ιδίως μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Θέλω να πω ότι για πρώτη φορά εδώ και χρόνια αισθάνομαι περήφανη για τη χώρα μου… πόσο όμορφο συναίσθημα; Επιτέλους βλέπουμε συνανθρώπους μας να κλαίνε από χαρά και όχι λύπη. Επιτέλους η Ελλάδα μας είναι πρώτη σε κάτι που αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Θερμή παράκληση – όποιος έχει κάτι τοξικό ή και αρνητικό να πει, να πατήσει unfollow.

Βαρέθηκα πια αυτό το “δικαίωμα της άποψης”. Έχουμε δικαίωμα στην άποψή μας μόνο όταν εκείνη δεν αφορά στην καταπάτηση των δικαιωμάτων κάποιου άλλου. Πάρτε λοιπόν τη μαυρίλα σας και πηγαίνετε κάπου αλλού γιατί σήμερα η Ελλάδα βάφτηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου» έγραψε στην ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου.

Εριέττα Κούρκουλου: Το μήνυμα που δέχθηκε

Μετά τη δημοσίευση αυτή, η Εριέττα Κούρκουλου έλαβε ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram από έναν πατέρα, ο οποίος της εκφράζει την ευχή του να μην πρέπει ποτέ να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ο γιος της είναι ομοφυλόφιλος, γιατί φοβάται πως τότε δεν θα νιώθει τόσο περήφανη.

«Εύχομαι το αγοράκι σου που με τόσο κόπο και θυσίες και κλάματα απέκτησες (και σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι παθών) να μη σου πει μεθαύριο “μαμά μου αρέσουν τα αγόρια… θέλω να ντύνομαι κορίτσι και να φιλάω αγόρια και να παντρευτώ τον φίλο μου τον τάδε που είναι τόσο σπουδαίος και δυνατός και όμορφος”. Τότε θα δω πως ακριβώς θα νιώσεις και πόσο περήφανη θα αισθανθείς, όπως λες ότι αισθάνεσαι σήμερα…απλά σου εύχομαι να μη το ζήσεις αυτό, πραγματικά» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα που έλαβε η Εριέττα Κούρκουλου.

Φυσικά, αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από την επιχειρηματία η οποία έγραψε, «Εγώ θα είμαι περήφανη αν είναι καλός άνθρωπος και αφήσει ένα θετικό στίγμα στον κόσμο. Είμαι ήδη περήφανη που εάν επιλέξει κάτι διαφορετικό δε θα χρειάζεται να παλέψει για τα βασικά δικαιώματά του. Εγώ τον γιο μου αγαπητέ μου, που όντως πάλεψα τόσο να τον αποκτήσω, θα τον αγαπάω ό,τι και αν γίνει και όποιος γονιός δε μπορεί να πει το ίδιο, δε θα έπρεπε να είναι γονιός. Οπότε να εύχεστε να είναι υγιής το παιδί μου γιατί όλα τα άλλα δε μου λένε τίποτα».

Related posts

“Εγώ δεν κάνω πλαστικές”: Το καρφί της Έλλης Κοκκίνου για τις τραγουδίστριες της πίστας

“Γι αυτό κρύβω το σώμα μου με φαρδιά”: Κατάθεση ψυχής από την Παναγιώτα Βλαντή

“Έχω δική μου εταιρία”: Αυτή είναι η δεύτερη δουλειά του Σωτήρη Τσαφούλια που δεν ήξερε κανείς