«Ευχαριστώ το Θεό που σ’ έφερε κοντά μας» – Γέννησε αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια και το ανακοίνωσε με φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο πριν από μερικές ημέρες η Κατερίνα Νάκα, καρπό του έρωτά της, με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Παντζή.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2023 η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram , ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Στη φωτογραφία η Κατερίνα Νάκα ποζάρει με λευκό εφαρμοστό φόρεμα και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής είναι το δώρο να έχεις ζωή να μεγαλώνει μέσα από εσένα».

Η έξοδος από το μαιευτήριο

Η Κατερίνα Νάκα και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Παντζής που έχουμε γνωρίσει αυτά τα χρόνια μέσα από πολλά τραγούδια, έγιναν γονείς για πρώτη φορά, και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην έξοδό τους από το μαιευτήριο Ιασώ.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε κρατώντας τη νεογέννητη κόρη τους στο πορτ-μπεμπέ, με τους δυο τους να λάμπουν από ευτυχία. Η Κατερίνα Νάκα, επέλεξε να φορέσει ένα baby pink μακρύ φόρεμα για την έξοδό της, το οποίο συνδύασε με τζιν πουκάμισο.

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα