Ευχάριστα για τον Νότη: Οι συζητήσεις με επιχειρηματία της νύχτας και η επιστροφή του μετά την κατάρρευση

Το κοινό εξακολουθεί να τον αναζητάει και να τραγουδάει τις επιτυχίες του παρότι φημολογείται ότι θα εγκαταλείψει τις πίστες για πάντα.

Ευχάριστα για τον Νοτη

Μέσα από ρεπορτάζ του Πρωινού την Τετάρτη 22/3 έγινε γνωστό, πως ο λαϊκός καλλιτέχνης έχει δεχτεί επίσκεψη το σπίτι του από πολύ μεγάλο επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.Στη συνέχεια της εκπομπής τονίστηκε, πως ο Σφακιανάκης δεν είναι καθόλου αρνητικός και μάλιστα είναι πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο ”ναι” και να επιστρέψει κανονικά στο τραγούδι μετά τη μεγάλη του αποχή.

Ποιος το αποκάλυψε

Το κοινό αναζητάει ακόμα τον Νότη και μάλιστα μέσα από μια αναφορά, που έκανε την Παρασκευή 24/2 στην εκπομπή Ελένη η Ελένη Μενεγάκη έγινε γνωστό, από τον Ουγγαρέζο, πως γίνονται συζητήσεις και είναι πολύ κοντά στο να πει το ναι ο Νότης, ώστε να εμφανιστεί στο Σπίτι με το mega.

«Πόσο έχω επιθυμήσει και να δω και να ακούσω τον Νότη Σφακιανάκη… πάρα πολύ! Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει να τραγουδήσει αλλά νιώθω σαν να λείπει αρκετά χρόνια. Μιλάμε τώρα για έναν καλλιτέχνη που έχει ένα κάρο επιτυχίες, πραγματικά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ο τραγουδιστής δέχτηκε πρόταση προκειμένου να εμφανιστεί στο «Σπίτι με το Mega».

«Έλα βρε Νότη μου, επέστρεψε λίγο. Θέλουμε τόσο πολύ να σε ξανακούσουμε. Ορίστε τώρα, θα μπορούσα να κρατήσω όλο το video clip», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Related posts

Το ξεστόμισε η Στεφανία Γουλιώτη: «Αν δεν είχε σκοτωθεί το 1ο μου αγόρι, ίσως οι εpωτικές επιλογές μου να ήταν άλλες»

«Ποιον είπες γριά;»: Άνω κάτω στο First Dates, γύρισε το μάτι της Ζενεβιέβ με τον νεαρό παίκτη

Κάγκελο όλοι με τον Τάσο Αρνιακό: «Λόγω του ανύπαρκτου χειμώνα έρχεται αυτό που φοβάμαι»