Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού: «Το κοριτσάκι μας έχασε τη μάχη, αλλά πάλεψε όπως ο Δαβίδ τον Γολιάθ»

Η μητέρα της 4χρονης Λορέτα συγκλονίζει για την τεράστια και άνιση μάχη που έδωσε η κόρη της μέχρι και την τελευταία στιγμή κόντρα στον καρκίνο.

Η πρώτη διάγνωση των γιατρών

Συγκεκριμένα η μητέρα της άτυχης 4χρονης προσπαθεί να βρει τα πατήματά της κυρίως για τα υπόλοιπα τρία παιδιά της. «Η Λορέτα αρρώστησε τον Σεπτέμβριο του 2014. Συγκεκριμένα, το ανακαλύψαμε στις 24 Σεπτεμβρίου 2014.

Τρεις μέρες αργότερα, ήμασταν ήδη στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου. Θυμάμαι ακόμα τα λόγια του γιατρού: ‘‘Είστε πολύ τυχεροί! Είναι όγκος Wilms και σε 6 με 8 μήνες θα είστε εκτός νοσοκομείου’’».

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 4χρονης

«Κρίμα που μετά την πρώτη δόση της χημειοθεραπείας, η μικρούλα μου είχε μια επιπλοκή και υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση. Ο όγκος παρουσιάστηκε με εντελώς διαφορετικό τρόπο και ο γιατρός τότε μου είπε: ”δεν έχω ξαναδει κάτι ανάλογο!”» συμπλήρωσε η μητέρα.

Η 4χρονη επί 11 μήνες υποβαλλόταν σε ακτινοθεραπείες, με όλες τις μεθόδους. Στις 13 Αυγούστου, η Λορέτα έκανε τις τελευταίες της βουτιές στη θάλασσα. «Στις 27 Αυγούστου, 9:30 το βράδυ, πέθανε. Στο σπίτι της, περιτριγυρισμένη από την αγάπη μας.

Άφησε πίσω της ένα τεράστιο κενό, μια δίδυμη αδερφή που τη ζητάει μέχρι και σήμερα και δύο μεγαλύτερα αδέρφια. Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι η κόρη μου ήταν βαριά άρρωστη μόνο για 10 μέρες» αναφέρει η μητέρα..

«Λαχταρούσε να ζήσει, το έβλεπες στα μάτια της, αλλά το κορμάκι της δεν άντεξε. Το μωρό μας ήταν μόνο 4 ετών αλλά πάλεψε τον καρκίνο όπως ο Δαβίδ τον Γολιάθ» καταλήγει.

Related posts

“Ο σύντροφός μου θέλει να φύγει ο γιος μου απ’το σπίτι για να συζήσουμε. Σκέφτομαι να στείλω το παιδί στο μπαμπά του”

Τι έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω που συγκλóνισε τους Χριστιανούς

Η ιστορία του άνδρα που διχάζει το διαδίκτυο: «Εγκατέλειψα την οικογένειά μου για την κολλητή του γιου μου, όταν νόσησα από καρκίνο…»