Η ιστορία παντρεμένης διχάζει το διαδίκτυο: «Είμαι παντρεμένη, έχω παράνομη σχέση και ο εραστής μου απολύθηκε απ’τη δουλειά. Να του δώσω εγώ χρήματα;»

Μια αληθινή ιστορία που έχει διχάσει το διαδίκτυο. Η παντρεμένη γυναίκα έχει μια εξωσυζυγική σχέση με τον εραστή της πρόσφατα να χάνει την δουλειά του. Ααναρωτιέται αν πρέπει πλέον να του δίνει η ίδια χρήματα για να τον βοηθήσει.

Η ιστορία της παντρεμένης

«Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε στο πρόβλημά μου. Πρόσφατα έκανα σχέση με έναν υπέροχο άντρα που μ’ ενδιαφέρει πολύ – παρόλο που είμαι παντρεμένη – και θέλω τα πράγματα να πάνε καλά μεταξύ μας. Όλα ήταν υπέροχα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα όταν απολύθηκε ξαφνικά από τη δουλειά του, στην οποία ήταν τελευταία τέσσερα χρόνια. Ήταν κάτι που κανείς από τους δυο μας δεν το περίμενε και λυπάμαι πολύ που του έτυχε κάτι τόσο άσχημο τη δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε», αναφέρει αρχικά για την ιστορία της.

«Πρόσφατα αγόρασε σπίτι και είναι απελπισμένος γιατί δεν ξέρει πώς θα πληρώνει τις δόσεις από δω και πέρα. Είναι σε απόγνωση, τον βλέπω να μαραζώνει καθημερινά και δεν το αντέχω. Είναι ένας άνθρωπος ταλαντούχος, μορφωμένος που έχει μάθει να εργάζεται σκληρά. Ξέρω ότι δεν θα αργήσει να βρει δουλειά. Είναι ζήτημα χρόνου μέχρι όμως τότε έχω πάρει την απόφασή μου. Θα τον βοηθήσω οικονομικά εγώ.

Μπορεί να μην εργάζομαι αλλά ο άντρας μου έχει τόσα πολλά λεφτά που έχει χάσει πλέον τον έλεγχο. Αν τον ρωτήσεις πόσα χρήματα έχει στην τράπεζα δεν ξέρει να σου πει. Δεν τα πάει και πολύ καλά με τους αριθμούς κάτι που με συμφέρει γιατί μου δίνει την ευκαιρία να «δανειστώ» ένα γενναίο ποσό για να το δανείσω στο φίλο μου μέχρι να βγει από τη δύσκολη θέση. Ξέρω ότι αν ήταν εκείνος στη θέση μου το ίδιο θα έκανε», επεσήμανε στη συνέχεια για την ιστορία της.

Το τέλος της ιστορίας

«Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τον αφήσω να ταλαιπωρείται έτσι. Τα χρήματα αυτά είναι δανεικά και ξέρω ότι κάποτε θα μου τα επιστρέψει μέχρι τότε όμως δεν θέλω να ανησυχεί για χαζά πράγματα όπως είναι τα λεφτά. Λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά και θα συνεχίσω να τον βοηθάω μέχρι να βρει δουλειά ακόμα και αν πάρει χρόνια. Ξέρω τι άνθρωπος είναι. Δεν έχω καμία αμφιβολία» τόνισε μετέπειτα για την ιστορία της.

«Σκέφτομαι την εβδομάδα που έρχεται να «δανειστώ» ένα βράδυ την κάρτα του άντρα μου, να πάω στο ATM, να κάνω τη δουλειά μου και μετά τη βάζω πάλι κρυφά στο πορτοφόλι του. Δε θα καταλάβει τίποτα. Όλα θα γίνουν γρήγορα. Στο φίλο μου δεν έχω πει τίποτα. Δεν θέλω να τον προσβάλω ή να τον κάνω να νιώσει άσχημα. Ξέρω ότι θα προτιμούσε να πεθάνει της πείνας παρά να μου ζητήσει δανεικά. Ευτυχώς για εκείνον υπάρχω εγώ στη ζωή του και γνωρίζω ό, τι χρειάζεται και έχει ανάγκη και ας μη μου το λέει.

Ελπίζω να τα καταφέρω με το σχέδιο μου. Για καλή μου τύχη ο άντρας μου, μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη γι’ αυτό και δεν πιστεύω ότι θα καταλάβει κάτι. Εσείς τί λέτε, να το κάνω;», κατέληξε η ίδια.

Related posts

“Ο σύντροφός μου θέλει να φύγει ο γιος μου απ’το σπίτι για να συζήσουμε. Σκέφτομαι να στείλω το παιδί στο μπαμπά του”

Τι έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω που συγκλóνισε τους Χριστιανούς

Η ιστορία του άνδρα που διχάζει το διαδίκτυο: «Εγκατέλειψα την οικογένειά μου για την κολλητή του γιου μου, όταν νόσησα από καρκίνο…»