Η ιστορία γυναίκας εξοργίζει το διαδίκτυο: «Μου ζήτησε να χάσω κιλά για να κάνει σχέση μαζί μου, μου έδωσε διορία 2 μήνες και δεν ξέρω τι να κάνω»

Το διαδίκτυο έχει εξοργιστεί με την εξομόλογηση μιας γυναίκας για την γνωριμία της με έναν άνδρα, ο οποίος για να κάνουν σχέση της ζήτησε να χάσει κιλά δίνοντας της ακόμη και διορία 2 μηνών.

Η ιστορία της γυναίκας

“Εδώ και 2 μήνες μιλάω με ένα παιδί, με το οποίο είμαστε από διαφορετικές πόλεις. Έχουμε συναντηθεί όμως και έχουμε περάσει πολύ όμορφα. Δείχνει να είναι πολύ καλό παιδί και ταιριάζουμε πάρα πολύ. Υπάρχει όμως ένα αλλά…

Ενώ ενδιαφέρεται για εμένα και συνεχίζουμε να μιλάμε, μου ζήτησε να χάσω κιλά για δοκιμάσει να μπει σε σχέση μαζί μου και μόνο τότε θα είμαστε μαζί, ενώ λέει πως η προσωπικότητα μου τον έχει κερδίσει στο απόλυτο.

«Γνώρισα έναν άντρα και μου ζήτησε να χάσω κιλά για να κάνει σχέση μαζί του. Μου έδωσε διορία 2 μήνες και δεν ξέρω τι να κάνω»

Μου ζήτησε επίσης να ξανά βρεθούμε μετά από 2 μήνες για να δει αν όντως τα έχασα. Εγώ ήμουν σε μια φάση για να τα χάσω γιατί όντως είχα παχύνει αρκετά. Όμως όλο αυτό με στρεσάρει και το ξέρει βέβαια. Ο χρόνος δηλαδή που μου έχει δώσει, σε 2 μήνες να χάσω το 90% των κιλών μου που έχω πάρει- κάτι που δε γίνεται γιατί είναι αρκετά και χρειάζονται παραπάνω χρόνο.

Ο λόγος που συνεχίζω να μιλάω μαζί του είναι γιατί πραγματικά ταιριάζουν οι απόψεις μας και η προσωπικότητά μας, τα θέλω μας και πολλά άλλα. Τον χαλάνε όμως τα κιλά μου! Ποια είναι η άποψή σας;

Επίσης κάτι τελευταίο οι δικοί του με βρίζουν και δε με θέλουν γιατί αυτός είναι αξιωματικός στο στρατό και εγώ μια καμαριέρα. Γι αυτούς μια αμόρφωτη, δίχως επίπεδο και πως θα του μειώνω την εικόνα.

Δε δείχνει να επηρεάζεται από την άποψη τους αλλά εμένα κάπως με χάλασε”.

Related posts

“Ο σύντροφός μου θέλει να φύγει ο γιος μου απ’το σπίτι για να συζήσουμε. Σκέφτομαι να στείλω το παιδί στο μπαμπά του”

Τι έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω που συγκλóνισε τους Χριστιανούς

Η ιστορία του άνδρα που διχάζει το διαδίκτυο: «Εγκατέλειψα την οικογένειά μου για την κολλητή του γιου μου, όταν νόσησα από καρκίνο…»