“Έπιασα την παντρεμένη συνάδελφο μου με το αφεντικό μας. Να το πω στον άντρα της;”

Νίκη μου, μία μέρα ξέχασα κάτι ψώνια που είχα κάνει στο γραφείο μου και γύρισα να τα πάρω πιο αργά (η εταιρεία δεν κλείνει ποτέ). Καθώς πλησίαζα αθόρυβα, άκουσα γέλια και κάποιες κραυγές από το διπλανό γραφείο της συναδέλφου. Είπα από μέσα μου λάθος ώρα ήρθα, υπέθεσα πως θα είχε περάσει ο άντρας της και θα περνούσαν καλά, αλλά δεν μπορούσα να φύγω. Όσο πλησίαζα στο γραφείο μου όμως είδα ολοκάθαρα τη συνάδελφό μου με το αφεντικό μας, σε μία στάση που μόνο επαγγελματική δεν ήταν. Ακουγόταν στην εταιρεία πως κάποια καλοέβλεπε τον Μεγάλο, αλλά δεν το περίμενα από την συνάδελφό μου, που μάλιστα είναι φρεσκοπαντρεμένη. Δεν μου αρέσει να ανακατεύομαι στα προσωπικά των άλλων, αλλά αφενός απαγορεύεται οποιαδήποτε ερωτική σχέση μεταξύ συναδέλφων, αφετέρου στεναχωριέμαι για τον άνδρα της που «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου».

Αγαπητή Τ., καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι κάπως περίεργα γνωρίζοντας το, αλλά δεν έχεις καμία δουλειά να ανακατευτείς σε αυτό. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του και εφόσον εσένα δεν σε επηρεάζει κάπου μην δώσεις καν σημασία. Είναι λυπηρό πράγματι για τον άνδρα της, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ τους, ακόμα και αν παντρεύτηκαν «χθες». Αν από την άλλη θέλεις να το βγάλεις από μέσα σου μίλησε στην ίδια, πες της πως την είδες με τον εργοδότη σας, πες της τι αισθήματα σου προκάλεσε, αλλά ως εκεί. Αυτή η κίνηση σου, ωστόσο, ενδεχομένως δημιουργήσει περίεργο κλίμα μεταξύ σας και μεταξύ του εργοδότη σου, όποτε και πάλι δεν θα στο συνιστούσα.

Related posts

“Ο σύντροφός μου θέλει να φύγει ο γιος μου απ’το σπίτι για να συζήσουμε. Σκέφτομαι να στείλω το παιδί στο μπαμπά του”

Τι έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω που συγκλóνισε τους Χριστιανούς

Η ιστορία του άνδρα που διχάζει το διαδίκτυο: «Εγκατέλειψα την οικογένειά μου για την κολλητή του γιου μου, όταν νόσησα από καρκίνο…»