«Έπαθα γυναίκα!» – Η Δήμητρα Παπαδοπούλου σπάει την σιωπή της για την αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στην μεγάλη αλλαγή που συνέβη τον τελευταίο καιρό σχετικά με την εμφάνιση της και πως οδηγήθηκε σε αυτήν μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Η άποψη που είχε και η αλλαγή τα τελευταία χρόνια

«Δίνουμε στίγμα με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα είναι εγώ. Εγώ τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες. Παλιότερα δεν έκανα τίποτα από αυτά. Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα γυναίκα. Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω όπως έβγαινα από το μπάνιο», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Όλα αυτά τα θεωρούσα πολύ grande. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της είναι χάσιμο χρόνου και αλήθεια έλεγαν. Εγώ εχθές για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ έφαγα όλη την ημέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, απλά είναι μονόδρομος. Εγώ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ», συμπλήρωσε η Δήμητρα Παδοπούλου.

Related posts

“Ο σύντροφός μου θέλει να φύγει ο γιος μου απ’το σπίτι για να συζήσουμε. Σκέφτομαι να στείλω το παιδί στο μπαμπά του”

Τι έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω που συγκλóνισε τους Χριστιανούς

Η ιστορία του άνδρα που διχάζει το διαδίκτυο: «Εγκατέλειψα την οικογένειά μου για την κολλητή του γιου μου, όταν νόσησα από καρκίνο…»