Έξω φρενών ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, πρωτοφανές ξέσπασμα: «Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές»

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, με ανάρτησή του στα social media, εξέφρασε δημόσια την οργή του, για ένα περιστατικό που συνέβη χθες, Σάββατο, το βράδυ, στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί.

Ειδικότερα, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Παγιδευμένοι» ενοχλήθηκε από συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη στην παράσταση Closer, που παίζεται στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, με αποτέλεσμα να προχωρήσει, αργά χθες το βράδυ, σε μία ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός: «Όταν ακούγεται από το μικρόφωνο ενός θεάτρου πριν ξεκινήσει μία παράσταση ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, προφανώς η ανακοίνωση αυτή βγαίνει για κάποιο λόγο.

Σήμερα, καθώς και σχεδόν σε κάθε παράσταση υπάρχουν κάποιοι που δε σέβονται αυτή την ανακοίνωση και παρόλα αυτά συνεχίζουν και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο. Σήμερα σε μία από τις σκηνές του έργου (στη σκηνή του striptease) κάποιος ή κάποια τράβηξε βίντεο την μισή σκηνή καθώς και φωτογραφίες με αποτέλεσμα σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου. Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές.

Δυστυχώς από εδώ και στο εξής οι ταξιθέτες στο θέατρο θα γίνουνε πολύ πιο αυστηροί για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Καλό βράδυ».

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»