Έξι μήνες ακόμα στη φυλακή η Πισπιρίγκου: Πώς ο Κούγιας έμπλεξε τον Τεντόγλου-Οι δηλώσεις του

Παρατείνεται η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου με απόφαση που έλαβε ομόφωνα το ΜΟΔ για τη γυναίκα από την Πάτρα.

Τι αποφασίστηκε

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η 34χρονη, η οποία δικάζεται για τον θάνατο αλλά και την απόπειρα που έκανε σε βάρος της ζωής της πρωτότοκης κόρης της, θα πρέπει να παραμείνει στην φυλακή, αποδεχόμενο ανάλογη εισαγγελική πρόταση.

Κατά την εισαγγελική λειτουργό, η κατηγορουμένη δικάζεται για αδίκημα που προβλέπει ποινή μέχρι και ισόβιας κάθειρξης και ως εκ τούτου η προσωρινή κράτηση μπορεί να παραταθεί μέχρι και το ανώτατο όριο των 18 μηνών που προβλέπει ο νόμος.

Σημειώνεται, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κριθεί προφυλακιστέα στις 4 Απριλίου μετά την απολογία της για την ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας. Στην πορεία τής ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη και για την απόπειρα σε βάρος του παιδιού.

Η αναφορά στον Τεντόγλου

Ο Αλέξης Κούγιας , στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου χρησιμοποίησε στην αγόρευσή του το όνομα του Μίλτου Τεντόγλου, κάνοντας αναφορά στον χρυσό ολυμπιονίκη του άλματος εις μήκος.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στη μητέρα του και σε εκείνον, ως επιχείρημα, προκειμένου να αντικρούσει το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου που παρέπεμψε σε δίκη την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και την ίδια την πρόταση του εισαγγελέα.

Ο συνήγορος της Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: “Γιατί η μητέρα του Τεντόγλου και του κάθε παιδιού δεν ζηλεύει τα παιδιά της;”, ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος στην αγόρευση για την άρση της προσωρινής κράτησης της κατηγορούμενης.

Δίκη Πισπιρίγκου: “Ανεξήγητη η ανακοπή της Τζωρτζίνας – Ήταν μια χαρά όταν ήρθε στο νοσοκομείο”, κατέθεσε παιδίατρος
“Αυτή η γυναίκα δεν έχει μαντήλι να κλάψει”, ανέφερε επίσης για την κατηγορούμενη μητέρα ο Αλέξης Κούγιας.

Related posts

Κόκκινο μπουστάκι, σωσίας της Μπελούτσι: Η Κορινθίου εμφανίστηκε φωτιά στα κόκκινα και τρέλανε τον αντρικό πληθυσμό

Κρατάει τη μοίρα του στα χέρια της: Ξανθιά καλλονή αλλάζει τη ζωή του εξαφανισμένου Νότη Σφακιανάκη

“Γι’ αυτό θα αγχωθώ;” Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά για τον τσακωμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου