Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Πάτε καλά ρε π@π@ρες; Σοβαρέψου ρε Καινούργιου!»

Φανερά οργισμένος φάνηκε να είναι ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος με την Κατερίνα Καινούργιου, όταν στην εκπομπή της αναφέρθηκαν στο όνομα του σχετικά με την τελευταία αποχώρηση του Just the two of us.

Τα σχόλια για τον Τριαντάφυλλο στην εκπομπή της Καινούργιου και οι αντιδράσεις του τραγουδιστή

«Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US», είδαμε επί της οθόνης στο θέμα της αποχώρησης της Νάταλι Κάκκαβα και του Κώστα Αγέρη από το μουσικό σόου του σταθμού της Κάντζας, με τον τραγουδιστή να προχωρά σε μία σειρά επιθετικών αναρτήσεων με διόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμούς για την Καινούργιου και το πάνελ της.

«Ναι εγώ φταίω που αποχώρησαν, ρε πάτε καλά ρε @katken; Κατερίνα σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου, δηλαδή έλεος. Στο Survivor εγώ φταίω σε όλα, εγώ φταίω, έλεος ρε τα ίδια πάλι; Ύστερα σου λέει Φίλη μου η Κατερίνα», έγραψε χαρακτηριστικά σε insta story του o τραγουδιστής.

«Πας καλά Τριαντάφυλλε; Είσαι η αδυναμία μας, πλάκα κάναμε… Και μη μιλάς άσχημα εδώ. Πχ παπάρ…», έσπευσε να απαντήσει μέσω instagram η Καινούργιου με δικό της story το οποίο μάλιστα αναζημοσίευσε ο Τριαντάφυλλος, αλλά το θέμα δεν έληξε εκεί.

Ο Τριαντάφυλλος επέμεινε στη θέση του, καθιστώντας σαφές πως η ενόχλησή του είναι τεράστια…

Related posts

Σκυθρωπός και μόνος: Ο άλλοτε γοητευτικός Νικόλαος εμφανίστηκε με το βλέμμα χαμηλά μετά το διαζύγιο

«Το αγόρι μου!» Καμαρώνει τον άντρα της η καλλονή κοπέλα του Nemo που κέρδισε τη Eurovision

Φτώχια καταραμένη: Η Στεφανίδου εμφανίστηκε με Polo Ralph Lauren και πανάκριβη τσάντα που θα ζήλευαν και πριγκίπισσες