Εξαφανίστηκε μετά το ρόλο του Καλλέργη στις «8 Λέξεις»: Πως είναι σήμερα και με τι ασχολείται ο Βύρων Κολάσης

Οι «8 Λέξεις» μας κράτησαν συντροφιά για δύο τηλεοπτικές σεζόν, συγκεντρώνοντας καλά νούμερα τηλεθέασης, με τον κόσμο να παρακολουθεί το ιδιαίτερο σενάριο του Ανδρέα Γεωργίου σαν ένα εξαιρετικό… πρόγευμα για το επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα ακολουθούσε, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πολλούς έμπειρους και νεαρούς ηθοποιούς.

Ένας από αυτούς, που ανήκαν στην πρώτη κατηγορία, είναι και ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Μάρκο Καλλέργη, έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς του ΣΚΑΪ. Ο Βύρων Κολάσης είναι γνωστός και μη εξαιρετός στους καλλιτεχνικούς κύκλους, με υπηρεσία σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1979 μέχρι το 2021.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή και ξεκινώντας από την τότε ΥΕΝΕΔ, βεβαίως, πραγματοποίησε μια σπουδαία πορεία σε σειρές, όπως η «Λάμψη», το «Καλημέρα Ζωή», οι «Αέρινες Σιωπές», οι «Φιλοδοξίες» ή και οι «Συμμαθητές» αργότερα, αφήνοντας το δικό του στίγμα με το πηγαίο ταλέντο του, κάνοντας τη διαφορά όπου κι αν συμμετείχε, για μεγαλύτερο ή μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η ζωή του Βύρωνα Κολάση στο σήμερα

Ο ίδιος, μετά το τέλος των «8 Λέξεων» το 2021, αποφάσισε όπως φαίνεται να εξαφανιστεί από την τηλεόραση, περιμένοντας ίσως μια καλή ευκαιρία στην επόμενη περίπτωση, όντας πια κοντά στα 70 του χρόνια. Ο Βύρων Κολάσης, βέβαια, παραμένει εξαιρετικά ενεργός, καθώς συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει και το δικό του θεατρικό εργαστήρι, όπου παραδίδει μαθήματα από τη δική του έκφραση της τέχνης, που υπηρετεί εδώ και τόσες δεκαετίες.

Αναφορικά με την τελευταία του παράσταση, μάλιστα, με τίτλο «Θρίλερ» και συμπρωταγωνιστή τον Κώστα Μπίγαλη, είχε αναφέρει πως « με εξέπληξε με το συγγραφικό του ταλέντο, όπως και με την ερμηνεία του. Νιώθω ευλογημένος γι’ αυτήν τη συνεργασία. Ηθελα να παίξω σ’ αυτή την παράσταση, ήταν μια μεγάλη πρόκληση».

Related posts

“Τα κατάφερες γίγαντα” : Νικητής ο Δημήτρης Σταρόβας

“Για κουφέτα με ρωτάτε;” Παραδοσιακός άντρας ο Λιβάνης,το αποκάλυψε για το γάμο του με την Ανδρομάχη

Επιτέλους κάποιος το είπε! Η Νάνσυ Αντωνίου είπε για τον Λιάγκα αυτό που κανείς δεν έχει τολμήσει