Εξαφανίστηκε απο παντού,πήγε στην ξενιτιά:Ο Περικλής Στεργιανούδης μοιάζει με έφηβο,17 χρόνια μετά το Fame Story

Fame Story: Το αγαπημένο παιχνίδι πολλών κράτησε για μερικές σεζόν στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, ο Περικλής Στεργιανούδης έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό με την εμφάνισή του στο Fame Story 3. Ο νεαρός είχε τραβήξει τα βλέμματα επειδή είχε βρεθεί αρκετές φορές υποψήφιος για αποχώρηση, όμως πάντα κάτι γινόταν και παρέμενε στο παιχνίδι. Τελικά, όχι απλά παρέμεινε στο παιχνίδι αλλά κατάφερε και ήταν ο μεγάλος νικητής του Fame Story 3.

Περικλής Στεργιανούδης: Η μεγάλη συμμετοχή στο Fame Story 3

Θυμάστε τον Περικλή Στεργιανούδη τον νικητή του Fame Story 3; Δείτε που εξαφανίστηκε και πως είναι σήμερα! Ήταν το μακρινό 2005 όταν ο Περικλής είδε τα πιο τρελά όνειρα του να πραγματοποιούνται.

Μπορεί να βγει πολλές φορές προτεινόμενος για αποχώρηση αλλά κατόρθωσε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να αναδειχθεί νικητής.

Μετά την νίκη του στο παιχνίδι υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Heaven music και κυκλοφόρησε έναν προσωπικό δίσκο με τίτλο “ΠΕΡΙπλανήσεις” μέσα στην ίδια χρονιά.

Το κομμάτι που ξεχώρισε ήταν το “Μικρή μου αρχόντισσα” το οποίο ήταν ντουέτο με την Ειρήνη Μερκούρη. Συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του χώρου, ανάμεσα τους ο Χρήστος Δάντης και ο Νίκος Κουρκούλης.

Περικλής Στεργιανούδης σήμερα

3 χρόνια μετά αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να δουλέψει σε μαγαζιά στην Αυστραλία και μετέπειτα στην Γερμανία. Πλέον ζει στην Θεσσαλονίκη χωρίς να εργάζεται. Δεν μπορούμε να πούμε πως έχει αλλάξει τραγικά από τότε, ωστόσο τα 17 χρόνια που έχουν περάσει τον έχουν αλλάξει.

Related posts

“Όταν πας συνέχεια διακοπές με φίλες”: Η Κώστας Τσουρός αποκάλυψε την αλήθεια για το διαζύγιο Οικονομάκου-Μιχόπουλου

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε