Έβγαζε μάτι η βέρα: Η Δήμητρα Ματσούκα συνόδευσε τον σύζυγό της Πέτρο Κόκκαλη στις Βρυξέλλες για τις υποχρεώσεις του στην Ευρωβουλή

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Δήμητρα Ματσούκα, μετά το ταξίδί που πραγματοποίησε με τον σύζυγό της πλέον, Πέτρο Κόκκαλη, στις Βρυξέλλες.

Η ηθοποιός ταξίδεψε στις Βρυξέλλες με τον Πέτρο Κόκκαλη, καθότι ο ίδιος είναι ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και πρέπει να είναι παρών στις διασκέψεις της Ευρωβουλής.Η Δήμητρα Ματσούκα που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη την περασμένη Παρασκευή (1/12), σε μια κλειστή τελετή με μόλις 60 καλεσμένους κάτι που ήθελε η ίδια όπως επισήμανε στις πρώτες της δηλώσεις ως παντρεμένη «Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός και το καταφέραμε, δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη. Έτσι απλά το ήθελα και έτσι απλά έγινε», αφού καλημέρισε τους δημοσιογράφους, άρχισε να τρέχει προκειμένου να τους αποφύγει.

Μάλιστα, όταν οι ρεπόρτερ τη ρώτησαν αν θέλει να συνεχίσουν να την αποκαλούν «κυρία Ματσούκα» ή «κυρία Κόκκαλη» εκείνη απάντησε: «Να με λέτε όπως με ξέρετε».

Related posts

Τεράστια ανατροπή στον τελικό: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision

“Βγάλτε την νικήτρια, τέλος”: Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή του Μάλμε

“Μαθαίνουμε τα βασικά”: Ξετρελαμένη με τον 1 έτους γιο της η Ελένη Φουρέιρα, δείχνει τα.. κατορθώματά του