Έβαλε τα κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Η γιαγιά μου μού λέει, “πριν κλείσω τα μάτια μου θέλω να δω ένα δισέγγονο”» (Video)

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας ένα βίντεο της Όλγας Κιουρτσάκη που πηγαίνει το νεογέννητο μωρό της να το δει η γιαγιά της.

Το “παράπονο” της γιαγιάς της

Η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου έφυγε από τη ζωή πριν από ένα 24ωρο και η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε αναλογιζόμενη τη δική της γιαγιά. Μάλιστα όπως είπε με δάκρυα στα μάτια, της έχει ζητήσει να ζήσει για να δει κι εκείνη δισέγγονο.

«Η γιαγιά μου είναι σε μεγάλη ηλικία, μου κάνει παράπονα ότι δεν έρχομαι να τη δω. Θα έπρεπε να πηγαίνω πιο συχνά, όχι ότι δεν επικοινωνώ μαζί της. Αυτό που μου λέει, “Πριν κλείσω τα μάτια μου θέλω να δω ένα δισέγγονο”.

Πόσο σημαντικό δώρο είναι αυτό, γιατί και μένα η γιαγιά μου έχει μεγαλώσει. Σε ανθρώπους που τους χρωστάς όλη σου τη ζωή. Της λέω “σταμάτα, δεν θα φύγεις. Θα δεις πρώτα δισέγγονο και μετά θα φύγεις. Συγγνώμη αλλά ο καθένας, όταν βλέπει κάτι, μπορεί να ταυτίζεται και να σκέφτεται δικά του πράγματα» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το απόσπασμα

Related posts

“Η ζωή προχωράει” Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό, έκανε το επόμενο βήμα η Αθηνά Οικονομάκου

“Συνεχίζουμε ακάθεκτοι”: Χαρές για τον Χατζηνικολάου, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα και όλοι του εύχονται

“Γι’αυτό προτιμάει την Ιωάννα;” Προδομένη η Καινούργιου από τη συνεργασία Μικρούτσικου – Μαλέσκου