Έβαλε τα κλάματα η Καγιά: Μοντέλο από την Ουκρανία θέλει να σώσει την αδερφή της στον πόλεμο

GNTM 5: Το νέο ριάλιτι μόδας έχει ξεκινήσει και έχουμε ήδη ξεχωρίσει πολλές από τις κοπέλες για την εμφάνιση και για την συγκινητική τους ιστορία. Η Βίκυ Καγιά αυτή τη φορά έβαλε τα κλάματα με μία παίκτρια από την Ουκρανία που τους μίλησε για την συγκινητική ιστορία για την αδερφή της στην Ουκρανία, για να τη βοηθήσει να φύγει από την εμπόλεμη ζώνη.

Βίκυ Καγιά: Η συγκίνηση της για την Κάτια από την Ουκρανία

Η Βίκυ Καγιά έβαλε τα κλάματα με την Κάτια από την Ουκρανία, που πήγε στο GNTM με σκοπό τη νίκη προκειμένου να βοηθήσει την αδερφή να φύγει από τον πόλεμο.

Η Κάτια στην οντισιόν αποκάλυψε πως εκείνη και η μητέρα της βρίσκονται στην Κύπρο, όμως στην Ουκρανία είναι πίσω όλη της η οικογένεια. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο είπε πως στέλνει χρήματα στη χώρα της, καθώς οι δικοί της δεν μπορούν να δουλέψουν, με τον ξάδερφό της να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου. Ο στόχος της Κάτιας είναι να καταφέρει να κερδίσει τον διαγωνισμό και με τα χρήματα να καταφέρει να φέρει την αδερφή της στην Ελλάδα.

Η Κάτια λέγοντας την ιστορία της συγκίνησε τη Βίκη Καγιά, η οποία βάζοντας τα κλάματα είπε: «είσαι μεγάλος άνθρωπος. Θα την φέρεις την αδερφή σου. Θα το κερδίσει, θα το πας μέχρι τέρμα είτε εδώ είτε έξω». Οι 4 κριτές έδωσαν το «ΟΚ» στο μοντέλο από την Ουκρανία και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM.

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα