Έτσι ξεκίνησαν όλα: Πώς άρχισε το φλερτ ανάμεσα στον Μάριο και την Καρολίνα – Αυτά έγιναν στο αεροπλάνο

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, με τις αποκαλύψεις που έδωσε η εκπομπή «Πρωινό μας», αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία για την σχέση Μάριο – Καρολίνα.

Όπως είδαν οι τηλεθεατές χθες 22/1 στο Survivor All Star με την κρυφή συνάντηση και τα φιλιά στο στόμα ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα σε απομακρυσμένη καλύβα.

Survivor All Star: Πως ξεκίνησε το φλερτ ανάμεσα τους

Οι δύο παίκτες παραδέχθηκαν ότι συναντήθηκαν στα κρυφά και προσπάθησαν να το δικαιολογήσουν, ωστόσο, το γεγονός ότι και οι δύο έχουν σχέσεις εκτός παιχνιδιού, εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως αναφέρει η σημερινή εκπομπή  (23/1) «Πρωινό μας» ανέφερε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ,  για το πώς ξεκίνησε το φλερτ ανάμεσα στους δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Όλα ξεκίνησαν από την πτήση για τον Άγιο Δομίνικο. Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα κάθονταν στην ίδια σειρά, αλλά σε θέσεις που είχαν απόσταση μεταξύ τους, όμως κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Μάριος μετακινήθηκε και έκατσε δίπλα στην Καρολίνα.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας» αναφέρθηκε επίσης ότι πριν από την πτήση ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα έκαναν βιντεοκλήση στον σύντροφο της παίκτριας, Μπο.

Ο Μάριος του είπε «θα σου την προσέχω» και εκείνη του είπε «σ’ αγαπώ».

Related posts

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα

Κολυμπά στα «λούσα» η Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της παρουσιάστριας στο Ψυχικό με τη θέα που… «ζαλίζει»

«Έβαλε φωτιά» στη σκηνή του Μάλμε: Σαν άλλη Αμαζόνα η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του Α΄ημιτελικού του διαγωνισμού