Έτσι θα τα κάνεις ξανά ολόλευκα σαν καινούρια: Βρήκαμε πώς θα καθαρίσεις εύκολα τις κιτρινίλες από τα μαξιλάρια σου

Οι κιτρινίλες στα μαξιλάρια, που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου, μπορούν να εξαφανιστούν εύκολα και γρήγορα και να φαίνονται σαν καινούρια, με μόλις τρία υλικά.

Έτσι θα τα κάνεις ξανά ολόλευκα

Και μπορεί το τακτικό πλύσιμο στα μαξιλάρια να είναι σημαντικό, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε ένα με δύο χρόνια.

Στο σχετικό βίντεο της Μαρίας Αγγελη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram aggelim2, φαίνεται ο δικό της τρόπο να καθαρίζει τα μαξιλάρια της από τις κιτρινίλες και να τα φρεσκάρει εύκολα και γρήγορα.

Για να φύγουν οι κιτρινίλες από το μαξιλάρι, θα χρειαστούν μόλις τρία υλικά, τα οποία μάλιστα υπάρχουν ήδη στα ντουλάπια κάθε σπιτιού.

Στην αρχή, μπαίνουν τα μαξιλάρια που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο (θα δείτε το ταμπελάκι του με τις σχετικές οδηγίες) και στη συνέχεια βάζουμε στον κάδο 1 κούπα ζεστό νερό, μισή κούπα ποτήρι σόδα και μισή κούπα απορρυπαντικό.

Πλένονται στο μεσαίο πρόγραμμα και προτίμηση με στύψιμο, προκειμένου να μην μείνουν πολλά νερά και υγρασία μετέπειτα στο εσωτερικό του μαξιλαριού.

Μόλις το πρόγραμμα ολοκληρωθεί, απλώνονται τα μαξιλάρια στον ήλιο, για τουλάχιστον μια μέρα, ώστε να στεγνώσουν εντελώς.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Αδιανόητο περιστατικό: Απέλυσαν εργαζόμενο που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας

Nάρα Παπακαλιάτη: Η άγνωστη, καλλονή αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει καταγάλανα μάτια και είναι πανύψηλη

Μίτση Καρρά: Η άγνωστη σωσίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη που την αντικαθιστούσε και κανείς δεν καταλάβαινε τη διαφορά