Έτσι θα αγοράσετε 1.000 λίτρα πετρέλαιο με τιμή από 510 έως 1.210 ευρώ – Υπολογίστε

Μπορείτε να ρίξετε το κόστος 1.000 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης ακόμη και στα 1.310 ευρώ ενώ αν δικαιούστε και το επίδομα, θα σας κοστίσει τελικώς από 510 έως και 1.210 ευρώ ανάλογα με τον τόπο διαμονής.

H είδηση του χειμώνα

Η συγκράτηση της διεθνούς τιμής του πετρελαίου παρά την ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή, δημιούργησε τις συνθήκες για να ξεκινήσει σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με τιμή λιανικής ακόμη και 1,37-1,38 ευρώ ανά λίτρο στα μεγάλα αστικά κέντρα. Δεν είναι χαμηλή τιμή αλλά είναι χαμηλότερη σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή και μάλιστα χωρίς να περιλαμβάνει οριζόντια κρατική επιδότηση.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που έχουν ήδη ανακοινώσει οι εταιρείες εμπορίας για εξασφαλίσετε και έκπτωση 5% επί της ονομαστικής τιμής και τη δυνατότητα πληρωμής σε 12 δόσεις. Το 5% στα 1,38 ευρώ είναι 7 λεπτά άρα η τελική τιμή λιανικής πέφτει στα 1,31 ευρώ ανά λίτρο.

Και ύστερα μπαίνει στο παιχνίδι και το επίδομα θέρμανσης. Με αυτό, τα πρώτα 1.000 λίτρα του φετινού χειμώνα -σε κάποιους φτάνουν σε κάποιους άλλους όχι κάτι που εξαρτάται από την περιοχή- μπορεί να φτάσουν να κοστίζουν 1.200 ευρώ καθώς θα δικαιούνται το ελάχιστο επίδομα των 100 ευρώ για όλη τη σεζόν.

Related posts

Καμία σχέση με την τωρινή της εικόνα: Πώς είναι σήμερα η «Αγγέλα» από το Παρά Πέντε;

Βρίσκεται στο χωριό του: Έτσι είναι στα 74 ο Πάνος Μιχαλόπουλος, άκρως γυμνασμένος με άσπρα μαλλιά

«Ήταν πολύ δύσκολο, αυτό που έπαθα»: Κατέρρευσε η Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του J2US – Τι συνέβη;