Έτρωγε τα πάντα και έχασε 14 κιλά: Το κόλπο που άφησε μισή την Ζέτα Μακρυπούλια και η εβδομαδιαία δίαιτα

Η Ζέτα Μακρυπούλια διαθέτει ένα από τα πιο αψεγάδιαστα σώματα της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, όταν είδε το νούμερο στη ζυγαριά να ανεβαίνει είπε «stop» και έβγαλε 3 τρόφιμα από τη διατροφή της, χάνοντας έτσι 14 κιλά!Πριν από αρκετό διάστημα, είχε αποκαλύψει πως μέσα σε ένα χρόνο είχε καταφέρει να χάσει περίπου στα 14 κιλά, όμως μετά από λίγο πήρε πάλι τα 4 από αυτά.

Πως κατάφερε να χάσει 14 κιλά η Ζέτα

Βέβαια, αδύνατη από… κούνια, κάποια στιγμή «έφαγα λίγο παραπάνω και το παράκανα. Πήρα 10 κιλά και ήθελα να τα χάσω» είχε πει η Ζέτα Μακρυπούλια στο παρελθόν, ακολουθώντας “στρατιωτικά” μια διατροφή για 1 χρόνο χωρίς ψωμί, τυριά και λιπαρά.

Το μυστικό της; Βάζει 1 κ.γλ. κύμινο στο κρέας της, που τη προσθήκη του σε διαιτητικά πιάτα διεγείρει την απώλεια βάρους – κάθε μέρα επί 3 μήνες αυξάνεται κατά 1,5 κιλό η απώλεια βάρους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είπε «stop»:

Παράλληλα έβαλε την άσκηση στη ζωή της με pilates και TRX, ενώ η καραντίνα της… γνώρισε το περπάτημα, που μέχρι σήμερα συνεχίζει ανελλιπώς. Μάλιστα, δεν αμελεί να καταναλώνει μια μικρή μπανάνα πριν από την γυμναστική, καθώς είναι άριστη πηγή καλίου και άκρως σημαντική για την καλή λειτουργία των μυών.

Επιπλέον, το μαγγάνιο που περιέχει είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό και την αυξημένη ενέργεια που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ