«Έτρεχε ημίγυμνος έξω με το μποξεράκι» – ”Σούσουρο” σε δρόμο της Αθήνας με την κίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε την Κυριακή 26/11 μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα και τη Μάριαμ Νίκου, εκδότρια – art director, η οποία αναφέρθηκε σε πολλά και διαφορετικά εξώφυλλα περιοδικού, που έχει επιμεληθεί.

Σε ερώτηση για τα ευτράπελα, που έχει ζήσει στη μέχρι σήμερα καριέρα της ήταν αυτό με τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον οποίο αποκάλεσε καλό της φίλο, καθώς πάντα είναι πρόθυμος να υλοποιήσει όποια ιδέα της.

Έτσι λοιπόν, σε μία παλιότερη φωτογράφιση του Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος έπρεπε να ποζάρει ημίγυμνος έκανε το απίστευτο, όταν άκουσε να χτυπάει ο συναγερμός του αυτοκινήτου του την ώρα του σετ .

Η αστεία αποκάλυψη για τον Γιάννη Σπαλιάρα

«Το δεύτερο ευτράπελο ήταν, που είχα εδώ τον Γιάννη Σπαλιάρα σε ημίγυμνη φωτογράφιση για να βγει το αποτέλεσμα, που θέλαμε και άρχισε να βαράει ο συναγερμός του αυτοκινήτου και άρχισε να τρέχει ημίγυμνος έξω με το μποξεράκι και να ξεσηκώνεται η γειτονιά, ήταν πολύ ωραία», είπε η Μάριαμ Νίκου.






Related posts

Πιο γυναικάρα από ποτέ στα 41 της η Μαριέττα Χουρσαλά: Εμφανίστηκε με μαγιό στην παραλία και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη

Την προσέβαλε ασταμάτητα: Το προσβλητικό παρατσούκλι που είχε βγάλει αχώνευτος νικητής της Eurovision στην Καλομοίρα

“Ειδαμε την Μελωδία να ανοίγει τα ματάκια της”: Η μαγική στιγμή που έζησαν Μαυρίκιος & Ιλάειρα στο υπερηχογράφημα