Έτοιμος για τα σκαλιά της εκκλησίας ο Συρίγος: “Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι αυτή μου η απόδειξη”

Ο Νίκος Συρίγος παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Fay’s Time, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 21/5 με τον γνωστό δημοσιογράφο να αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σύντροφό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη φάση στα προσωπικά του με τον Νίκο Συρίγο να απαντάει αν πρόκειται εκείνος και η τραγουδίστρια να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μιας και οι δύο έχουν βγει από έναν γάμο.

Η εξομολόγηση του Νίκου Συρίγου για την Ελεωνόρα

«Με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουμε κάνει μία ραδιοφωνική συνέντευξη και μία τηλεοπτική. Τώρα όχι, δεν θα της έκανα, μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε. Γράφω στίχους, έχω τη χαρά να έχω φτιάξει σε κομμάτια που θα τα ακούσουμε. Η Ελεωνόρα έχει πάρει στα χέρια της και έχει τραγουδήσει τραγούδια πολύ μεγάλων στιχουργών τώρα τον Νίκο Συρίγο θα τραγουδήσει; Είναι πολύ σπουδαία για να τραγουδήσει δικούς μου στίχους η Ελεωνόρα.

Θαυμάζω τα πάντα σε εκείνη. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η Ελεωνόρα έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο καλύτερο και τους ανθρώπους που είναι δίπλα της καλύτερους. Στο μυαλό μου το έχω ότι είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Το μυαλό μου και η ψυχή μου έχουν ανοίξει μαζί της. Διαφωνούμε πολλές φορές στον τρόπο που τοποθετούμαι εγώ και μου το λέει ότι δεν χρειάζεται να είσαι τόσο έντονος και τόσο αδιάλλακτος στις απόψεις σου. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της διαδικασίας όλης αυτής του γάμου. Το θέμα είναι να είσαι καλά», είπε ο Νίκος Συρίγος.

Related posts

Χεράκι χεράκι με εντυπωσιακή ξανθιά ο 90χρονος Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Ποια είναι

«Είναι φλώρος» Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη μετά από αυτό που της έκανε ο Αλέξανδρου – Τι την εκνεύρισε

Κοινές διακοπές για Αυγουστίδης – Φαμέλη: Ως «Αργυρώ» και «Αστέρης» στις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά τον Σασμό