Ετοιμόγεννη η Φουρέιρα: Αυτός θα είναι ο νονός- Σε ποιον μήνα είναι και πότε γεννάει

Ελένη Φουρέιρα: Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για την εγκυμοσύνη της φούντωναν συνεχώς όμως η ίδια και ο σύντροφός της είχαν επιλέξει να κρατήσουν το ευχάριστο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να το μοιράζονται μόνο με τους αγαπημένους τους. Τελικά, τα ευχάριστα επιβεβαιώθηκαν και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Ελένη Φουρέιρα: Μάθαμε πότε γεννάει

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της με μια τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γνωστοποίησε η ίδια το ευχάριστο γεγονός, ενώ στο πλευρό της τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος χαμογελούσε και έδειχνε απόλυτα χαρούμενος!Η φήμη ότι κυοφορεί το πρώτο της παιδί κυκλοφορούσε το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε τώρα να αναφέρει στο κοινό της ότι θα γίνει μανούλα! Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτησή της δεν πέρασε απαρατήρητη, με πλήθος κόσμου να τής εύχεται ένθερμα.

Η δημοσίευση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα πλησιάζει μέχρι στιγμής τα 300 χιλιάδες likes, και αρκετοί ήταν οι Έλληνες celebrities που τής έδωσαν τις ευχές τους.Η αποκάλυψη για το πόσο μηνών είναι ήρθε από τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής “Super Κατερίνα”, ανέφερε πως το μωράκι της Ελένης Φουρέιρα και του Alberto Botia, πρόκειται να γεννηθεί τον Φεβρουάριο και ότι είναι έξι μηνών.

Νονός του μωρού του ζευγαριού σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού θα είναι ο Πέτρος Τσαπαρδώνης, στενός φίλος της καλλονής τραγουδίστριας.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι