Έτοιμη να ντυθεί νυφούλα: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Η κούκλα κουμπάρα και το μεγάλο πάρτι στη Μύκονο

Καλεσμένη στο «Πρωινό» του ANT, ήταν το πρωί της Τετάρτης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία ανέφερε για τις προετοιμασίες του γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Όλες οι πληροφορίες για τον γάμο της

«Ο γάμος μας θα γίνει το καλοκαίρι. Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία, γιατί τώρα τρέχουν και οι πρόβες και τα σεμινάρια για το θέατρο, αλλά και ο Κώστας έχει συνεχώς δουλειά. Δεν θέλω και καμία τρομερή προετοιμασία. Το σκεφτόμαστε για τη Μύκονο. Εμείς θέλουμε να γίνει ένα τεράστιο πάρτι και να… γουστάρουν οι δικοί μας άνθρωποι», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Στη συνέχεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε για τις κουμπάρες του γάμου: «Δεν έχω φτιάξει λίστα γάμου. Δεν είναι ότι θέλω να το κρατήσω κρυφό, αλλά θα το πω ένα μήνα πριν. Κουμπάρα θα είναι η make up arist Λεάννα Μάρκογλου και η κολλητή μου με την οποία ήμασταν φίλες από το Γυμνάσιο».

Για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη: «Πρόταση γάμου έχει γίνει κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια μαζί με τον Κώστα. Είμαστε το μόνο ζευγάρι που δεν τσακωνόμαστε. Αν γίνει κάτι με μένα και τον Κώστα μπορεί να μην μιλάμε για δυο μέρες μέσα στο σπίτι, σαν να μην βλέπει ο ένας τον άλλον, αλλά μετά είναι σαν να μην έγινε τίποτα», είπε στο «Πρωινό» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Δείτε το video

Related posts

Σε πελάγη ευτυχίας η Βανδή: Της ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα ο Βασίλης Μπισμπίκης 2 μήνες μετά το πρόβλημα υγείας

Έχουμε ήδη νικήτρια: Η Μαρίνα Σάττι τρέλανε όλη την Malmo Arena με την δεύτερη πρόβα – Τα προγνωστικά μίλησαν

“Είμαι και επίσημα ελεύθερος” Το ξεστόμισε ο Νίνο μετά τον χωρισμό με το Ζόζεφιν, όλες κυνηγούν εκείνον