Έτοιμη για το The Voice: Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου τραγουδάει με τη μητέρα της και εντυπωσιάζει με τη φωνή της

Ευγενία Μανωλίδου: Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη έχει δημιουργήσει μαζί του μια πολύ όμορφη οικογένεια. Η ίδια μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή τους στα social media και αυτή τη φορά η κόρη της εντυπωσίασε με τη φωνή της που τραγούδησε σε μια εξόρμηση με τη μητέρα της.

Ευγενία Μανωλίδου: Τα στιγμιότυπα με την κόρη της

Η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της. Μάλιστα, η ίδια σπάνια τους χαλά το χατίρι. Πρόσφατα, σε καλοκαιρινό mood, η Ευγενία τραγούδησε την εμβληματική «Γκαρσόνα». Το έκανε μαζί με την πανέμορφη κόρη της. Εκείνη δεν είναι άλλη από την Θεοδώρα – Ολυμπία Μανωλίδου. Πρόκειται για το παιδί που απέκτησε, με τον ζωγράφο, Θεόδωρο Μανωλίδη. Μάλιστα, μητέρα και κόρη έκλεψαν την παράσταση, με την ερμηνεία τους.

Κατά τη διάρκεια εξόρμησής της με την κόρη της, η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε σε αγαπημένο στέκι πλάι στο κύμα και αφού απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα του φετινού καλοκαιριού, μετά τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας. Εκεί η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη και αγαπημένη παρουσιάστρια και μαέστρος χαλάρωσε και μας χάρισε μια εκπληκτική ερμηνεία μαζί με το κορίτσι της.

Μητέρα και κόρη τραγούδησαν την «γκαρσόνα» σε στίχους – μουσική Πάνου Τούντα που πρώτη ερμήνευσε η Ρίτα Αμπατζή. Το τραγούδι έγινε ιδιαίτερα γνωστό, όταν το 1976, το ηχογράφησε για τον προσωπικό δίσκο «Χάρις Αλεξίου 2» με τραγούδια διαφόρων συνθετών η αγαπημένη Χαρούλα Αλεξίου.

Related posts

Ατελείωτα πόδια, φόρεμα που δεν βγαίνει δεύτερη φορά: Η λαμπερή εμφάνιση της Χρουσαλά που θύμισε γαλαζοαίματη

“Ποιος ιερέας σε δέχθηκε;” Το κράξιμο στη Μαρία Μενούνος για τη βάπτιση της κορούλας της

Γιώργος Καραμίχος: “Έκανα τις εξετάσεις μου ένα χρόνο μετά και εκεί μου το βρήκαν”