Ετοιμάζεται για Μέγαρο η Κάτια Ταραμπάνκο: “Θέλω να γίνω ηθοποιός, όχι να με θυμούνται μόνο για το Survivor”

Η Κάτια Ταραμπάνκο πρόκειται να βρεθεί ως ηθοποιός στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής, με την ίδια να μιλά στην «Ελένη» για τη ζωή και την καριέρα της, θέλοντας να… αποτινάξει από πάνω της ταμπέλες από ριάλιτι όπου συμμετείχε, όπως το GNTM και το Survivor.

Οι δηλώσεις της για το νέο της βήμα

«Το GNTM ήταν το ξεκίνημά μου για να με μάθει ο κόσμος. Modeling έκανα από 15 χρόνων. Οι Θαλασσόλυκοι ήρθαν μετά τη συμμετοχή μου στο GNTM και του Survivor. Παρακολουθώ σεμινάρια υποκριτικής, αισθάνομαι από μικρή ηθοποιός. Όλα τα άλλα που έχω κάνει ήταν παρακλάδια. Δεν έχω ακούσει άσχημα σχόλια από ηθοποιούς, αντιθέτως μου λένε συγχαρητήρια και νιώθω την αλήθεια τους».

«Παράδειγμα υποκριτικής για εμένα είναι η Σαρλίζ Θέρον η οποία παραμορφώθηκε για να παίξει έναν ρόλο».

Η αναφορά στα προσωπικά της

«Υπάρχουν γυναίκες που εστιάζουν μόνο στη δουλειά. Εγώ ανέκαθεν ήθελα οικογένεια, η δουλειά προέκυψε. Πιστεύω ότι δουλεύω τόσο πολύ για να αποδείξω ότι μπορεί να κουβαλάω ένα ξένο επίθετο αλλά τα κατάφερα».

«Στην Ελλάδα ήρθα 6 χρόνων. Με τη μητέρα μου έχω τρομερή σχέση. Τη θαυμάζω γιατί είναι εργατική και δε ζηλεύει. Στον χώρο του modeling έχω δει μητέρες να είναι ανταγωνιστικές με τις κόρες τους», συμπληρώνει, αναφέροντας πρόσφατα το τι κοιτάζει σε έναν άνδρα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Related posts

Το κρατούσε για την κόρη του: Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Γιώργου Κιμούλη στη Βούλα, έχει πτωχεύσει

“Πού τα θυμήθηκε;” Η Ματσούκα πήγε θέατρο με σούπερ μίνι αλλά όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια της

Ποιος είδε τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν τον φοβήθηκε – Η ατάκα της Δέσποινας Βανδή που του «άναψε» λαμπάκια