«Έσταζε μέλι» η Τζένη Μπαλατσινού: Αποκάλυψε τι θαυμάζει στον Βασίλη Κικίλια

Τζένη Μπαλατσινού: Η γλυκιά σύζυγος και μανούλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Κικίλια και μας συγκίνησε όλους.

Σταζει μέλι για τον Βασίλη της

Η Τζένη Μπαλατσινού, το βράδυ της Τετάρτης 7/6, διοργάνωσε για πέμπτη χρονιά το fashion show Hautes Grecians, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας. Εκεί βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες πολλών εκπομπών και μεταξύ άλλων εκείνη ήταν και το «Πρωινό Μας» και ο Νίκος Γεωργιάδης που συνάντησαν την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

«Το πρόσημο της τηλεόρασης είναι θετικό, έχω περάσει καλά σε ό,τι και αν έκανα. Ειδικά όταν κάναμε το Next Top Model αλλά και στο πρωινό του Mega. Με τον Βασίλη είμαστε οικογένεια, όπου μπορούσα να βοηθήσω στην προεκλογική εκστρατεία του, νομίζω βοήθησα. Και εύχομαι πραγματικά να βοήθησα. Η προεκλογική διαδικασία απαιτεί πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σου. Είναι πολύ πιο δύσκολο για τον Βασίλη. Ο γιος μας είναι 2,5 ετών, επικοινωνεί πλέον, κάνουμε debate» ανέφερε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού.

«Ο Παναγιώτης Αντώνιος έχει στοιχεία και των δυο μας, αλλά είναι μοναδικός. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χαρακτήρα. Είναι μεγάλη ψυχοθεραπεία για εμάς, πραγματικά. Ήταν πολύ γλυκιά και αντρική η δήλωση του Βασίλη ότι με κυνήγησε. Και μένα μου άρεσε. Μπορεί να ακουστεί λίγο κοινότυπο αλλά στον Βασίλη θαυμάζω ότι είναι αυθεντικός» εξομολογήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι