Έσπασε τη σιωπή του ο Κανάκης για Παναγιωτόπουλο: «Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο, αλλά έχει τελειώσει»

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Αντώνης Κανάκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ως πρώην συνεργάτη.

Η συνέντευξη του

Ο παρουσιαστής των εκπομπώς Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πολυσυζητημένη υπόθεση του πρώην συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλο ο οποίος και αποχώρησε από τις δύο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ειδικότερα, ο Αντώνης Κανάκης εξομολογήθηκε πως «σίγουρα αυτή ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές. Δεν ήταν τόσο τηλεοπτική όμως. Για μένα δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα και ειλικρινά είναι κάτι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω».

«Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, το είχα πει και τότε στις εκπομπές, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις τα αντανακλαστικά, την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου με τους κανόνες που διέουν μια σατιρική εκπομπή. Είναι λαϊκισμός απόλυτος».

«Βέβαια οφείλω και πρέπει να πω, μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα, ότι μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό» συμπλήρωσε, επίσης, ο παρουσιαστής στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

Το βιντεο

Related posts

Λεβέντης στα 87 του: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σε σπάνια βραδινή έξοδο, οι αγκαλιές με την ελληνική σοουμπίζ

«Τρεις γενιές Καζάκοι»: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αγκαλιά με τον γιο του και όλοι παρατήρησαν το ίδιο πράγμα

«Γεννήθηκε νεκρό το παιδί μου, χώρισα, έφυγε ο πατέρας μου» Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας στη Βιβή Μαστραλέξη