«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα και τον Μποτία: Μεγάλες χαρές 1 χρόνο μετά την γέννα & όλοι της εύχονται

Γενέθλια έχει σήμερα (27/1) ο Αλμπέρτο Μποτία, τα πρώτα μετά τη γέννηση του γιου του, τον οποίο έφερε στον κόσμο η Ελένη Φουρέιρα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μπαμπάς και γιος έχουν και το ίδιο ζώδιο αφού είναι και οι δύο Υδροχόοι και προφανώς η Ελένη έχει να αντιμετωπίσει ίδιους χαρακτήρες και προσωπικότητες!

Η εντυπωσιακή τούρτα και η γλυκιά ευχή

Η όμορφη τραγουδίστρια φυσικά θέλησε να κάνει τη σημερινή μέρα ξεχωριστή για τον σύντροφό της και είχε παραγγείλει μία ξεχωριστή τούρτα η οποία μάλιστα ανέγραφε τις ευχές στα Ισπανικά, μητρική γλώσσα του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα η τούρτα, της οποίας φωτογραφία μοιράστηκε η Ελένη Φουρέιρα με τους διαδικτυακούς της φίλους ανέφερε χαρακτηριστικά στην ισπανική γλώσσα: «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου».

Και με τα ίδια… άπταιστα Ισπανικά ευχήθηκε η Ελένη Φουρέιρα στον αγαπημένο της δημόσια, γράφοντας στη λεζάντα της παραπάνω φωτογραφίας: «Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά».

Να θυμίσουμε ότι η όμορφη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, όμως μόλις πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να δημιουργήσουν οικογένεια, με τον μικρό γιο τους να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα.

Η τρυφερή ανάρτηση

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα