Ερωτευμένος ξανά ο Ατζούν: Αυτή είναι η Τουρκάλα σύντροφος του – Η τεράστια διαφορά ηλικίας που έχουν

Ο γνωστός Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλι, είναι συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, κυρίως για την προσωπική του ζωή.

Τα ξένα δημοσιεύματα, τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με την 28χρονη Σεϊμά Σούμπασι, τη γυναίκα που στάθηκε αφορμή για τον χωρισμό στον δεύτερο γάμο του, ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπό της 23χρονης Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά.

 Η νέα του σύντροφος και οι φήμες για εγκυμοσύνη

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε το 2020 όταν και ανέβηκε η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram. Βρίσκονταν στο σκάφος του διάσημου Τούρκου παραγωγού, ενώ στη συνέχεια έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο.

Οι δυο τους μάλιστα δεν διστάζουν να μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές στα social media. Η Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά γεννήθηκε στην τουρκική πόλη Γιάλοβα το 1999. Σύμφωνα με πληροφορίες, σπούδασε Νοσηλευτική και έχει μεγάλη αδυναμία στο μπάσκετ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seyma (@seymasubasi)

Διαψεύδει τις φήμες ότι θα ξαναγίνει πατέρας

Ένα δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sabah που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ήθελε τον Ατζούν Ιλίτζαλι να γίνεται ξανά πατέρας ενός μικρού αγοριού από την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του.

Δημοσιογράφος της Hurriyet επικοινώνησε με τον Τούρκο παραγωγό που διέψευσε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, που έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες από τους προηγούμενους γάμους του, εξοργίστηκε με όσα γράφτηκαν.

Εκείνο που τον ενόχλησε είναι το γεγονός ότι το όνομά του επανήλθε στη δημοσιότητα με μια ψευδή είδηση, τη στιγμή που ο ίδιος προσέφερε μεγάλη βοήθεια στους σεισμόπληκτους της χώρας του.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη